召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
發福的大陸村姑
真心覺得Cynthia 嘅打扮造型好好睇
睇佢ig d 相係覺得靚同舒服
但點解蝦乾仲多人follow
可能因為Cyn個隻打扮唔係人人岩?
佢間鋪賣既衫好多對我黎講都太公主同累贅
不過佢個人幾討好 有家教 但把聲比較un耳
咁又係
佢既style真係唔係個個岩
間鋪既衫仲要勁貴
不過成日覺得佢既擺設打扮等等真係幾好
會有種 我都想要 既感覺
好奇想知
佢sponsor TVB偽人你仲會唔會買
佢自己畫畫 再整成耳環
係幾勁
可惜唔係我style
我都oyan簽左雪姨
所以旗下既人力推ohkoreabeauty
全部賣廣告盲推

反而可憐既金蛉同雪姨jennifer frd
佢都冇幫佢間韓裝賣廣告
慘慘豬
我接受唔到
所以冇再去..
同埋果陣佢未開奧海城已經係咁講
300蚊嘅韓國衫suppose啲quality都唔差
我喺其他鋪頭買個啲都正正常常
唔知佢鋪頭個啲點解會咁
支持永遠追擊呢個咁厚顏無恥嘅死港豬
點會成年一粒屎都未屙過咁食左嘅野去哂邊?
又inspiration 呀?今次又想抄咩呀?
個個comment都有一個負皮

唔會買囉,客就冇得揀姐,但你送衫比邊個著有得揀喇掛

仲有呢個所謂嘅港姐又係假到死
狗仔俾人打就咁大反應
香港嘅後生人俾人又姦又殺又唔見佢出聲
識人都係賣韓國衫 話cyn入既款係的確要呢個價位 同埋佢target OL/輕熟風 我覺得未算勁貴
反而okb 啲款causal啲 摸過上手真心似平價野 覺得佢減價後個價錢做正價先合理
年少無知嗰陣喺okb旺角店買過個藤袋 之後發現成街都係 原來淘寶有一模一樣自此買野絕對唔會考慮okb 嗰陣仲未開奧海城分店
呢個明顯好想出名啦
唔係點會選完世界小姐選唔到選Tvb小姐
係Tvb小姐 唔係香港小姐 佢代表唔到香港
佢同yanyan_c 好friend
全部都係得個殼
唔明點解佢個名係 Carmaney Santiago扮鬼妹定點?
終於有人講 條友仔第五十幾個post已經咁
cyn同蝦真係一個天一個地
同埋佢行開日系公主style d衫未必個個都啱但只少係識合佢先囉
但佢把聲真心有啲un聲
以前佢紅過蝦乾好多,唔記得係咪蝦乾開始箍牙後 ,就反超前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞