召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
做保育有關嘅善事會俾人屌偽善
而個立場係黃嘅又俾人屌唔幫香港人
做義賣幫手足嘅話又會俾人屌人血饅頭 偽黃
Post捐款收據又俾人話拎光環 唔post啲人唔知又俾人話賺咁多乜都唔做
好啦 文宣捐錢遊行乜都有做嘅時候又俾人屌和理非 做依啲有咩用
OK做埋勇武啦 又俾人屌係鬼
最後拎埋條命去爭取 又會俾人話咁傻做乜嘢 死係解決唔到問題
喂 少啲批評係咪咁困難尤其係對同路人
最慘係鬧就識得鬧,
抵讚果啲又唔見痴線西讚,
KOL界唔洗旨意會有黃色圈
諗起有沒有被孕婦帥到都笑到仆街

虰虰自從6月叫幫過下手買物資之外都一直平行時空
今日仲要去莎莎買嘢
因為佢面皮厚呀
但佢個地圖同日歷唔係話係pinterest定淘寶(?)睇到然後自己改良用咩
其實我覺得拎咗人哋idea嚟賺錢唔係幾好 自己用都算
今次賣原創設施都係好事嘅
平行時空到仆街
台灣選舉
自己都冇呼籲人投,冇講過任何嘢
人地贏咗就出嚟話恭喜台灣
仲有個絲打話似豬八戒,笑左好耐
佢真係愈來愈樣衰
鏡頭後又狂打針整容
呢個留言真係好經典
咁都有得唔小心?
第一張圖唔睇ig 名完全認唔到
係咪我問題
佢眼底就係俗稱「毛毛蟲」,打太多透明質酸落淚溝殘留嘅
Sor 我理財觀念係 未入袋既錢都唔係自己

國泰係好仆街,佢前後炒左咁多人。

我覺得佢咁優秀,做人又有道德,唔做機師都會有大機構吸納番佢,或者 外國航空公司。

YouTuber 唔做 youtube 就少左人 俾佢既睇法同理念影響,佢地成班唔做youtube出番去做野 賺少左係唔會死既
講開打透明質酸落眼
前幾日見到nel nel張相
打到好似整容失敗咁款
玻尿酸卧蠶 間尺鼻 微笑唇 一號眼二號嘴 來來去去都係呢d樣
成座山咁樣
好撚恐怖
啱啱特登去search佢ig 佢啲抖陰片嚇撚死人 段段都唔一樣樣
但好似點整都有陣nelnel味
嘩屌好撚恐怖
between 點解佢都會有藍剔
39姐乞極都無,依家連整容妹都有
出面公海post話肥蛙有新男友 福正
好柒好mk..

唔知點解 見到句內心很強大
就聯想到肥蛙個句野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞