召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
其實不嬲乜都講啲架啦 ig黑店都有人擺上嚟
本身個post傾開嘅嘢就唔係咩有建設性有營養嘅嘢 無啦啦講多個人會變咗降低質素
前面講前臂粗過上臂條友我夠唔識 唔通又要屌鬼咩
陳凱琳真係算近年最後一個配得叫做港姐
麥明詩係叻,但唔算有貴氣
講優次?咁屌黃先定屌藍先啊?
你份糧又捐咗幾多%比手足啊?
上面講得岩 慷他人之慨真係好撚嘔心
真係覺得手足重要啲就打戰線唔係屌同路人啦
人地捐南極北極定捐比埃塞俄比亞又點姐?
蝦乾Emi wong唔撚表態又唔見你追擊?
大撚把人用pepe食人血饅頭唔見你屌到佢地出血?
次次望到呢啲回覆就炆

上得連登大家都明咩係重要啲
但唔代表你有資格亂咁屌人
手足唔係condom 大家都會堅持
但同路人都唔係公廁 比你任屌
次撚次淨係識對同路人開火有乜用
崠d劣質基因真係好強大
曚豬眼膽鼻走唔甩
其實佢老公都只係肥
但個五官係正常 眼大大
d女真係似曬崠
佢手腳幼得黎冇肌肉 個肚腩又咁大其實好唔健康
佢溝通到咩
其實唔係好明點解開始連討論邊個邊個都唔俾
本身痴線西唔係就咩八卦都講一餐㗎咩
定係連討論對象都要分級數 低級嘅連講下都唔俾
話雲西講嚟講去都係講樣衰木嘴同boris無乜好討論
爬一爬幾頁咪又係講emi條仔樣衰 jessica wong牙肉樣衰 崠女樣衰 yaki整容樣衰 呃nes又老樣又肥 蝦乾樣衰 黑咪樣衰 同埋啲素人樣衰
呢堆反而就係值得討論而無乜重覆嘅嘢?
依家佢家姐搞網店呃冇腦妹豬錢
賣咩?
賣衫
你咪飛左佢 無人迫你睇
其實唔鍾意既自己開個想講既咪得
乜都ignore 痴線西可以解散啦
屌 好心收皮
個個kol狗衝開ig shop賣衫賣飾物
又唔係有咩特別穿搭風格 時尚品味
貨就來來去去韓國是鳩但入貨
臭雞姊妹又想呃飯食
可能大叔俾唔夠零用錢
識人唔算KOL但多人follow
最後都係做埋韓國入貨賣衫
真係好易揾咁
做開cd rom忍唔住要comment
上面啲人咩事
唔鐘意睇咪碌走囉 洗咪咁霸道連講都唔俾講
唔通你地講個啲人我又個個都識咩
講到邊個講block邊個係咪戇尻
利申 想睇雲西幾時比人飛
琴晚係柯士甸見到千千拖住隻狗應該等緊人車佢
佢真人應該得160左右同埋都幾黃黃黑黑下個人
啱啊 之前講假手袋
作為窮撚嘅我完全唔識分真假袋
我又無因為自己無興趣或者唔識叫你地唔好再講
無興趣咪skip幾頁囉
同埋老實講個咩Agnes咪又係nobody
本來唔係痴線西都唔撚識佢
私下供奉個feel好似邪教。
係啊 講手袋都講左成個post
本身都唔識果條女
亦都唔識咩美麗 咩avaw 咩扮大肚果條mk
唔鐘意咪唔好碌走囉
洗唔洗下下屌人
自由討論既權利都冇咩痴線

小熊貓放工返屋企都冇得打機

仲要唔夠飽
有肉食仲想點
豆腐得四舊
街市一磚豆腐賣五蚊咋
有無咁撚寒酸
呢啲垃圾藍絲youtuber一定要杯葛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞