有冇單身90後毒撚開始對生活麻木

858 回覆
2084 Like 35 Dislike
oh...
依家差唔多每過幾日就會諗自己既人生有咩意義
Retake個年應該係人生最努力既一年 但一入左大學就冇哂目標 又冇上莊又冇住hall 日日返學等放學 異性朋友都唔多個 放假個陣就同朋友打機 得閒就踢下波
成日都好想訓訓下教訓到死埋

依家既願望只有遲啲可以搬出去住順便養隻貓 同埋養到父母可以安安樂樂過埋下半世
因為你無全心投入係任何一樣嘢到者。
Ching一定有拍過拖,有機會攬住自己鍾意嘅人,冬天有機會拖住自己女朋友,浪漫下,當然唔需要叫雞啦。
有女朋友,有另一半當然要一心一意咁對佢。

當根本冇人想見你,你孤獨到自己一個人都唔知可以點嘅時候。就算叫雞只係個一個鐘,兩個鐘,但最低限度嗰一刻身邊可以有個人係隔離。
的而切確隻雞唔係你條女,但係你起碼有個人係你身邊俾你攬住。
你唔搵?一秒都冇
我以為我自己開post
same
95絲返工放工攤係張床玩手機日日loop
一個人睇戲一個人旅行
買架波子 玩援交妹
上兩星期食左件17歲 肯show身分證

90後 已經老了
Pullll
冇咩目標夢想 對身邊啲事又提唔起興趣 就快連打機都覺得悶
屌你差D以為係我自己開po
一個星期,叫五次雞
即刻人生有返目標
就係睇下自己幾時中愛滋死
都係想拍施
1.的而切確會有衛生問題,閣下需自行考量
當然,乖女,你又接觸唔到(接觸到,又未必成為情侶)晚晚出去hea 嘅蒲精(毒L又唔夠fuck boy 黎)晚晚one night stand 嘅女(衛生問題er..........睇你點睇)
雞況且有union 幫佢地check 下身體。成日跟唔同人走嘅女,就唔知啦

2.我開宗明義,唔反對,冇話鼓勵
連打機朋友都無真係慘到仆街
咁有咩娛樂?
一齊玩pubg
自己打囉
唔開心飲酒都無人陪
特別係以前既兄弟有左囡之後
打機少左
食飯又話無錢
有時單身有單身好
90年岩岩結婚
煩緊移民
我公司反而好多2字頭女仔 但好多都已經拍緊拖/結晒婚 所以同你都差唔多公司以外圈子又好細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞