有冇單身90後毒撚開始對生活麻木

858 回覆
2084 Like 35 Dislike
係未夠多唔上唔落,我有一億一定唔係咁過先
咁請你好好記住呢啲目標 好多人(包括我)會慢慢冇左自己方向 日日都係一個唔知做乜嘅loop 有時間真係做下鐘意做/想學嘅野
同樓主一樣,但我好享受呢種生活
份人工夠洗,一年去到3-4次旅行
星期一至五放工跑下步做下gym,六日打成日機
利申:唔怕悶
係,再加無人可以分享情緒
但一直都習慣一個人面對,份人本身都悲慣,唯有令自己更堅強,鍛鍊更多,幫更多手足
可以資本主義社會最終形態本身就係咁,諗深一層人人仆街既共產主義先合乎毒撚
93 same here

返工 做gym 放假 發夢 無限loop
00後大學狗已經頹廢到機都懶得打
1.10活動完進度E5/E6
叫住逼自己温下書費事F左
除此之外真係對生活0盼望
拍拖剩係諗到扑野
難怪你仲係單身
扑得多就知其實每次流程都差唔多
除左你另一半熱衷試新玩法

所以無論係做咩都好,做得太多就會悶
啱,雖然有一眾手足,我哋唔係真正孤獨,但正正因為習慣一個人先知道每個個體嘅重要性
巴打我同你好似又係本身整親隻腳,舊患未好尋日又傷,原本有少少想放棄嘅念頭但睇到你comment又有返少少幹勁過幾日好返啲再講運動返
而家我都plan緊康復運動 可能去遊下水先 另外自己好想去學下first aid希望真係會去做到 一齊加油
個社會想造到每一個機械人咁
為權貴賣命
屌你00後就珍惜下青春啦,大學溝女/搵興趣真係easy mode
好啊set咗啲目標比1年後嘅自己,希望到時可以全部完成曬互相努力
屌 以為自己開post
以前為左打機快快趣讀曬d書做曬功課衝去玩
而家有錢課金買game反而冇曬興趣
打開部ps4 有一半game都係玩到一半未爆機就收起左 有幾隻直頭只係玩過一次就直接封塵
錢搵就搵到 但硬係冇乜目標 再多既錢唔知用黎做乜好 有車有樓冇乜壓力 做人仲有乜野意義
我係絲打溝咩女
我都係咁 自從分左手後就變成咁
未分手都係hea 但hea得黎都知有個目標
唔會比身邊人餓親 而家好過以前 但無左條女
儲咁多錢唔知為乜
已經放棄了
其實大部份人一生都係差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞