有冇單身90後毒撚開始對生活麻木

858 回覆
2084 Like 35 Dislike
學整嘢食
好多女

你抱住「媾女」態度去識女梗係唔得啦
你要改變心態

係要去真心識朋友
男仔女仔都可以交個朋友
如果有共同嗜好就更好
新朋友會有自己的朋友㗎嘛
就算佢有bf
如果佢覺得你ok
都會介紹佢朋友俾你識

朋友的朋友又有朋友
咁樣你既圈子就會大好多

==============================
有個手足好癲
一人演奏多種樂器 - 合奏<榮光>
https://lih.kg/1816250
入嚟支持下
已經係毒到玩online game都寧願單練唔入公會
咁你堂日文堂咪好悶

==============================
[叱咤頒獎] 林海峰 「何以」...... 和你
https://lih.kg/1808784
永遠得推銷電話同詐騙電話打黎
用壺一口姐,兩口就stone啦
扑野既動力都無 只係想打飛機
我對打機嘅熱誠應該一世都唔會變,你覺得懶係你玩厭隻GAME if你真係鍾鍾意打機嘅人。不過我好你少少,我仲會做gym,所以時間係永世唔夠用,唔會麻木同悶,因為gym係可以不斷進步,所以唔會麻木。我建議你開拓多一個興趣,生活就會有趣返。
好簡單:有唔一定成功,冇就一定失敗
有無人總覺得一日一定有幾下突然變得好灰
回頭看紅塵歲月
似個戲班劇場
人潮裏隨時揭幕
碰上對手極強

舊角色屢次擔演
只需轉換對白
剪輯了夢和淚
妄想加理想

前塵裏情和往事
滿佈你的印象
愁和怨徘徊湧現
你已變改立場

令這生最美一章
逼於轉換對像
轉身閉幕結束
換上新賣相
我連唔洗燒時間既線性單機都廢事打,何況online
利申:半年前半價入左elder scroll online 未撚裝過
香港人內向性格 個個都喺咁 如果你街上同人傾計 好多人有戒心 喺屋企睇下劇就過一日
有,尤其當你意識到你有好感既女同事有個同居男友時

岩 扑野又要郁又攰
又驚派報紙比女笑
我A0都已經咁,
點諗愛情呢架野喎
做咩幫我開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞