有冇單身90後毒撚開始對生活麻木

858 回覆
2084 Like 35 Dislike
日日返工放工,星期六日打機約下男仔friend打機打波食野賭馬,(前排間中發下夢但出到黎成日見到手足出雙入對有d sad),生活好似不斷loop緊咁。
做野幾年開始上手冇咩工作壓力(唔係0壓力,但接受到),同屋企住自己份糧比埋家用都夠自己洗同儲到少少錢(前後捐左3成比星火仲要比狗食埋)。人生好似冇撚晒目標咁,同當年中學畢業入大學嗰種對未來充滿鬥志既自己比變左個人 明明就冇野好煩但內心有種不甘
打開部ps4同pc,明明買左好多3A未爆但就係冇心機打,隻rdr2到而家都未打爆。近呢兩個月有時連飛機都廢9事打.
係咪人大左有呢種表現係正常
同你差唔多
但連打機既朋友都無
見到有同路人我就安樂了我打機frd都係得兩個,剩係玩lol同pubg。3A基本我係獨狼##fishtail 玩gtaol 個喜悅打個8折
麻木到連打機都懶
係打飛機都懶

[全港最大的Fact Check平台-非食店篇]集合超過400間各地區各行業的良心店
https://lih.kg/1817378
麻左好耐
你9幾?
唔單身起馬有得扑下野,大時大節有人陪冇咁悶
從中學出嚟就無鬥志
搵野學下, 做gym, 旅行
擴闊下圈子啦
我都係咁,原來大家感覺差唔多
試過啦,上堂跟本d女三唔識7你唔會無啦啦行去吹水,吹一次半次就話得,好難次次去吹,除非佢對你好快有好感,同時又唔知人地有冇仔,上完堂又d女各自走人唔會留。興趣班識女難度比大學或工作地方高好多,除非你生到陳冠希咁
一撚樣咁滯
最多有時會去飲下野 但都係黎黎去去嗰堆人
打機直頭一隻fifa走天涯 廢撚事用咁多腦
唔一定要女架 可以識返同性朋友
唔洗介懷男定女性朋友
果陣我夜晚興趣班上西班牙文識到d 女仔會一齊放學或放假去西班牙餐廳酒吧吹水飲酒架喎, 雖則溝唔到, 但亦唔係話無fd 做, 果陣其中一個女仔見我無拖拍仲會飲野時帶埋佢既單身女仔fd 黎介紹我識

最緊要上堂時投入同參與
認命未巴打
正常
再唔搵d寄托你會好快踏入中年人嘅思維:-
一返屋企,沖涼食飯,訓覺,起身返工
明明就冇野好煩但內心有種不甘

喂啊講得好中😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞