[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我見到tess d 配搭都覺好靚好心動,咁細個環都重? 咁真係要去摸下先
靚呀
下個袋我都想買square mini 平時用開細袋
其實係香港難唔難買
真心去拎下先買
早兩前超迷Roy Bucket
之後行尖沙咀 dfs,興奮拎個medium上手,兩個環重到pk乜火都熄晒
望落好cheap好膠
宜家唔難買 我呢個12月買
個時要咩有咩 我諗宜家都差唔多
但呢個時勢都唔知點出去睇
呢排都唔去睇住啦
同埋我都十二月先買完
而家睇下先
追左post咁耐 見好多人都話唔建議盡量唔好買chloe自從咁多絲打講完之後 都滅左火 好鍾意Nile都唔知點好 因為個款真係唔襟用
大家點睇BV個the pouch?好鍾意the pouch 20
正!
Old celine之後就係佢啦
暫時睇落係20 同 shoulder pouch最實用
clutch個d見到外國blogger都影到好令!

題外話
銅鑼灣sogo BV有個中年女sales勁閪
零笑容,問佢係咪有the pouch mini款,佢先至勉強答一句,禮貌問佢可唔可以show件貨俾我睇下,d態度好似我逼佢咁
Barcelona有咩評價
我仲未死心
好多韓國同支那廠抄呢款袋
認同個款好普通似街邊袋
兩個袋都有
人生第一個名牌就係big bag,因為當年想要舊logo

我鐘意hammock多過big bag, celine啲皮太重喇,同埋big bag我覺得只係手挽嘅靚,但手挽實在太重喇
我有一個puzzle 一個Barcelona 兩個都係Stone blue
我個人鍾意Barcelona多D 因為真係好輕 同無咁多人用 加上四四方方 唔怕個袋會塔落黎 我個時四完 Barcelona 過左幾個月黎就話有埋粗帶 感覺蝕左
唔該絲打分享你覺得big bag易襯嗎?我偏向想買celine俾佢
我都好後悔粗帶靚D
一年只買一個袋
Size嚟講兩個袋係咪差唔多?
自己有個small big bag想入手small hammock

嗰陣一出big bag就買咗,點知幾個月後佢改咗設計條長帶加返個扣俾人較長短,勁無奈
藍色係容易
但黑色搵咗好耐幾年都冇
依家冇貨
但好彩barcelona用幼帶都好好用
但我上次去都有 可能真係撞正咁啱有貨
都易襯嘅,我causal look多
有冇上身圖
已襯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞