[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
新手一問 呢度有冇tg谷架
各位絲打覺得Chanel business affinity 點?
裝嘢裝得多唔多
之前想買去睇過
容量其實幾好,不過條帶勁長又冇得較
想問下OL用呢款袋易唔易襯 因為買比女朋友好驚佢唔鐘意
易襯呀 都好易撞
同埋puzzle好似好易變形
成日係街都見到變左形既puzzle
有無人有senreve maestra?
好唔好用
淺色皮會唔會好易染色
睇下你買咩拼色

#漢堡神偷
呢款真係周街都係
我有隻Stone blue 買左成年幾就算有野塞住都hold唔著個形 啲皮太軟
其實番工黎講真係幾岩既 small size都好夠用
最近見好多人用sand colour 簡單又易襯
要放到A4就Phantom會好啲 Cabas都係簡單而襯款 價錢又再實惠啲

我覺得好易襯,著casual又得formal斯文又得
但可能我本身好中意個袋
box or triomphe 真係casusal又得formal又得,我覺得易襯,算係classic袋
漢堡神偷巴,忍唔住又想召喚佢
一係買classic百搭嘅瘋色,一係買女友中意嘅顏色
seasonal特別款未必個個like
如果係新款嘅small size,條帶會係窄d,個袋後面冇D ring,同埋袋底冇釘
想問下OL用呢款袋易唔易襯 因為買比女朋友好驚佢唔鐘意
睇下你買咩拼色

#漢堡神偷
漢堡神偷巴,忍唔住又想召喚佢
一係買classic百搭嘅色,一係買女友中意嘅顏色
seasonal特別款未必個個like

顏色*
我都有諗過入手puzzle stone blue
但怕勁難襯又怕變形
睇黎可以考慮其他

有條Ferragamo既男裝皮帶 全新 但送唔出
想賣左佢 可以去邊到放? 有無二手鋪會收?
低價都得
想買細袋仔 budget $8000左右 有冇其他好介紹暫時睇啱gucci
Strathberry 一半筆直都夠
celine trio
有冇絲打喺呢間買過?
我都有個Stone blue用左兩年 我又唔覺得變左型 可能我平時出街都會係咁型返個型 唔會比佢變型
有睇痴線西post就知有幾多假袋來源/有幾多人睇得出係假袋 連單都可以造假
其實你問代購安唔安全 除非店主喺度答你
係冇人會答到你係100%真定假
要用貴袋又驚買到假野 搵代購就一定要take呢個risk
既然未準備好投資筆錢去專門店買
咁咪用返affordable啲既牌子 eg tory burch,mulberry
點解要冒險呢 就算呢度有人買過係真野
宜家咁多人溝貨買 都唔代表全部係真
唔係話所有代購都係假
但時不時就有人問信唔信得過 但事實上係冇人答到你
咁冒險不如索性用平啲/去專門店買/外國(網)買
早兩日係街見到有人用漢堡神偷色puzzle
忍唔住望多兩眼個女仔
明白左漢堡神偷巴嘅苦心
可能就係巴打女朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞