[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
呢個款好難買到啱色啱紋仲要啱size
有冇絲打用緊fendi baguette? 個袋係咪好dur ? 掙扎緊買fendi 定lv lv好似長興好多
有啲想買LV nano noe好可愛 但係應該放得好小嘢 內心掙扎緊
有冇絲打用過Celine Trifold 銀包🙏🏻
想買個細銀包 唔知呢款掂唔掂
或者有無其他牌子推薦
medium容量都好夠
平時會帶出街嘅野 小銀包紙巾唇膏電話之類
都放得落
係開袋有啲唔方便 但真係好靚
個袋睇落好細但其實放得幾多野
入面無格好難搵嘢同容易會跌細件嘢出嚟
但我個人有一個 覺得ok同個樣夠靚
絲打個個係咩色?

呢個灰呀 我都係上年十二月先買

呢個灰都好靚呀
我唔想買黑/深藍 見粉紅幾靚
但顏色係咪要睇間鋪有咩色揀
絲打會唔會間唔中手拎定都係斜孭多?
呢個係seasonal顏色 所以我唔sure係咪間間都仲有
你可以周圍睇下
我之前追post見有絲打話圓方有粉紅
佢條帶唔係好長 我個人本身矮(155cm)
所以我側/斜孭都得 有時都手拎
好似拎住個箱仔咁好可愛
但如果你160以上斜孭可能會頂到條腰唔太舒服
small條帶會長啲 但個size唔實用
我個人都覺得無medium咁靚
你去門市睇下試下啦
唔該絲打
圓方有啲危險遲多少少先去睇下試孭下先
想買prada hobo re-edition 是否不智
五千幾買個帆布袋求屌醒
入手咗個vintage都係2千蚊
個size幾好用呀 不過條帶有d短會卡住係手臂
有冇絲打用過strathberry mini crescent
重唔重 好唔好用
想買全新
睇人地review好似好實用
不過5000幾真係...
我覺得潮流呢D係一個cycle
買完用一排過多幾年又會用得返
最緊要睇你自己心態覺得佢係唔係classic
如果你純粹追款 覺得呢年興
5千幾蚊都算係可以接受嘅
請問呢個凹位係咪正常?
絲打用咗幾耐?定全新?
全新的
應該係因為啲皮太軟 所以hold唔到個形
我個個都有呢啲情況 但都係講緊用左一年左右先出現
你全新既話拎番去換好啲啊
始終佢呢款袋既皮偏軟身 保養個陣唔塞番好stuffing真係好易變形
好的 唔該哂!
希望佢佢會換比我
想問下各位strathberry邊到買會抵買?

想問下呢個實物隻色靚唔靚
靚 burgundy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞