[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
咩新扣?因為聽講small會好細唔夠裝嘢 medium又太大 我本身唔太高 163到
係咪講triomphe個款?
係呀
btw我都差唔多高用medium,唔覺得太大喎
唔係太鍾意triomphe咁大個logo想問下你覺得box容唔容易襯 用得多唔多 因為始終係買第一個貴少少嘅袋 嗰時有諗sac de jour係因為佢好百搭day/night都用得
同問 想入group
https://t.me/nnnnnnnnnnnnn18
同問thanks
https://t.me/fakeluxreport

但係個group 好靜
想問有冇絲打買咗tammy&benjamin jeanne 22?
我見佢仲早過celine出, 價錢又平一大段
有款大既我怕你太大就真
佢地有單有正貨logo 嫁wor
Chanel cf medium 金鏈定銀鏈好?
間間ig shop都話自己有單,但事實就係好多都溝貨賣,佢大可以買個正貨,用張單要夾個A貨賣出去
真野就再拎去大行放出去都唔出奇

覺得你可以睇下呢個tg channel嘅野先再判斷
我想用呀 有冇推介?
題外話~ 各位絲千祈唔好喺LaMode HK買野
極度懷疑係黑店賣假野 有個fd買左個袋 用第二次條chain就斷左! 間野仲要話過左退貨期唔肯換
雖然只係affordable luxury brand 但街邊買呀婆袋都唔會用兩次就斷啦 實係賣假野
So four 同second kill好似係同一個老細
如果so four溝貨
唔排除second kill都有
之前我都有諗過係so four買,諗住有實體鋪可信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞