[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
感覺好易污糟
絲打我都試過 但唔係puzzle
我用布抹一抹咋 記得買啲防潮珠放係袋到
就黎開始潮濕啦 同埋puzzle隻皮偏軟
一定要用stuffing塞番好個型
最驚甩色上去
但買淺色袋都有依個問題不過我鍾意淺色袋同着淺色衫多感覺casual啲
我好多深色衫 同埋食野好難就住
覺得銀型啲

想問下仲有冇巴絲知道chloe faye backpack mini係香港邊度仲有得賣好似係停咗產 前排經過尖沙咀個間專門店都好似冇 問過幾間有實體店嘅ig shop都話冇依隻色
呢排冇得出街又home office 不停online睇睇睇
好易跌錢呀
遲啲先去專門店睇下,呢期做宅女
https://www.instagram.com/p/B7k2RvLHOiL/?igshid=1xbmvti83d8sv

真or假?
點解佢地有二手貨來源
最驚呢樣,有時著深色衫甩咗上去好難搞
黑色啦咁

新嚟有冇得入谷
有份踢爆KOL Agnes用假袋
黑色都好正,但粉紅色又靚好多。果然係魚同熊掌
絲打呢個靚渦拎出去放可以賣貴D渦
好好彩呀你 買到呢隻色

想問咁多位絲打 依款依家有冇可能買到 家母想要依個但巳經係上年嘅款嚟 見官網冇左了
係,Dior係好靚,但奶共,加上呢啲luxury goods係好非必須嘅消費品,我就唔會買Dior喇!
靚到癲
兩個唔同feel
絲打們點睇Loewe 新出嘅Ballon? 又或者Barcelona 大家又會揀邊款?
見女朋友第一年做野辛苦,想買個好點既袋獎勵佢。Thxthx!
絲打你又燒到我 要忍手要忍手
唔好介意我咁講 我覺得兩個都一般
Ballon望上去好大舊 就算small size都係
Barcelona新款個皮我覺得無舊款咁精緻 同埋配色唔算太吸引

你女友有無話行開咩路線架?
CWB有APC專門店
有啲大IT都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞