[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好少買stella mccartney 真心唔識
不過我都怕重袋
可能我唔係買三合一呢隻
我買就咁手拎嗰個
可能就係有分別
兩個都係vintage style
我見vintage ig shop 喺saddle加條同色系粗帶斜咩幾好睇
絲打可以試吓
很想要
係俾自己努力儲錢嘅動力
辛苦咁耐到買到嗰刻會特別開心
我係呢款拉鏈版嘅細vintage saddle
唔係有個大D嗰隻怕加粗帶會太花
我都覺得粗帶係幾特別 但價錢都唔平呀
唔該絲打
假㗎!佢唔可以明話假因為驚人向海關舉報
你係Carousell search “Chanel vip” / “gucci vip” 就會見到一大堆假貨
真正vip gift唔會送呢啲,見過絲巾、裝飾果啲
我冇係outlet 買過野 其實係咪信心保證
你意思怕假野?
呢間係chole專門店黎
專門店嚟㗎
放心買
想問下嗰度仲有咩款
有無accessories
各位絲打
請問如果只係可以揀一個名牌袋,你地會揀買邊個?

Background: 想買個名牌袋俾女朋友,因為佢一個名牌都無,想氹下佢開心最好就襟興,實用,經常用到,所以唔好細細個。暫時心水係celine small big bag或者loewe hammock。

麻煩大家俾d意見不勝感激
補圖

投票嘅話我會投celine
感覺斯文 返工出街都用到
hammock睇落會casual少少
個形狀有D奇怪同埋好似會容易俾人偷野
要睇佢鍾意咩牌子 始終係名牌費時買個佢麻麻地既
但如果係Celine & Loewe之中揀會揀celine
有氣質啲,又啱返工用
碌下碌下就好易爆
不能盡錄喎 我比埋我個日影既其他款你睇
有衫褲 acc首飾銀包
絲打知唔知呢款roy mini 幾錢
Celine
返工出街都得
呢個形呢袋好似長興啲
我淨係影左相無拎起
厚個隻我睇過$7410
薄既話我諗6000上下?
想問上面outlet 絲打有冇留意tess幾錢?
買咗個amber/oat puzzle都幾滿意
唔該絲打!我都想買個氣質型俾佢但好似好少人咩celine呢個款...
唔該絲打!我都覺呢個款幾平實有氣質,但出街就好似好少見人咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞