[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好似係box,乜9都無都咁貴,但平香港都ok多

見有人話去到做保養都放心d
有個黑色,令面嘅皮
用咗一個星期就已經比我刮花晒
不過真係好好用 又易襯衫 所以繼續用
一定要去門市買
買手袋買到個人咁驚俾人呃為乜
咁不安為左慳少少不如自己去旅行先買
Loewe新袋色幾靚
個袋係gf話買,我只係俾錢,其實真定假我都唔care,佢開心好了,係我自己驚姐,佢完全唔擔心,去門市買俾貴成萬,不了
黑紅隻色跳得來都幾特別下wor
我想問香港有無鋪頭可以試下咩上身?
感覺個袋好易襯衫
呢個袋 我覺得放野的時候 拉鏈位會有啲𠝹手
youtube有unboxing片 睇落個開口位窄窄地
所以我想睇下香港會唔會有鋪頭可以摸上手
我上網買
但好似IT有入apc
之前喺IT Facebook 廣告見過有呢款袋
咁等我去it試下先 如果岩就上網買 唔該
我幫人買時親身試過 係要插隻手入去 因為個袋拉開拉鏈後係唔會打開咗 個shape 一樣 ,所以會𠝹手
想問下咁多位有冇人知去英國買chanel 會唔會平香港好多?
就係差個退税
我上次買boy 25cm就好似差四千蚊左右
銅鑼灣都有專門店我都係搵日去試
樓上淋熄左我想買光面皮既諗法
喺Farfetch買過half moon 開口好窄 放唔到嘢乜濟所以退咗
之後買咗Albane 一拎上手就愛不釋手 條帶個長度去到腰 好少見而且感覺好俐落

聽過Farfetch溝貨賣 但APC唔算貴 假貨嘅profit margin無咁高 應該ok嘅 不過一線牌子就唔會Farfetch買了

百德新街好似有APC專門店 可以去睇下
平$4000都幾唔錯當可以搭多個card holder都開心啦
早排啡色albane有個網減到1400足足半價
後悔無get
我就係啡色Albane 上年三千頭入手 原來可以去到半價

但算喇 我好記得當日一拎起佢嗰下有幾開心
有冇人知有款斜咩袋 好多立體花 有黑色有白色
揾左好耐都揾唔到係咩牌子
Tokyo bopper?

想買puzzle 不過好似好快變形
個C望落去好cheap
唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞