[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

我未同佢買過袋,買過對chanel耳環,甩過石,有單拎返專門店,耳環就真嘅袋就唔知啦

見佢個價都唔平喎
所以始終都唔敢搵代購買袋
一係去專門店買,一係係harrods/matchefashion網購
其實宜家啲高仿都真到未必分到
但chanel耳環真係好難甩石咁cheap
絲打都係搵翻啲大網站買好啲
個次好彩,甩左拎返專門店肯整,應該係真嘅
對耳環年幾前買嘅,唯一一樣搵代購買
之後都係去番專門店或大網站買

代購難分真假,為免用得驚,真係唔好貪平
連呢間都係假 曾經叫過佢幫手搵對冷門鞋 佢都有幫我搵左幾日最後搵唔到佢真係退返錢比我仲諗住呢排再幫襯佢 因為食埋退税外國都仲平過hk 自己又唔會去旅行
Chanel耳環先易甩石喎
見好多人都要拎去專門店整
我專門店買左一對,都覺得質量一般,純粹貪個款靚
成日聽有人甩石要整
論品質,真係麻麻
品質真係差 我有對戴唔夠五次甩左石兩粒
拎左去整都未有得拎返
鬼叫Chanel d 款靚呀 忍唔到手
佢3千幾蚊對 但啲料係最平個啲
不了
Farfetch vip 有Celine rv exclusive 價

Lv Chanel 呢啲唔知
其實呢間不嬲係喺Farfetch selfridges ssense 買
有人落order就入貨

呢個Loewe mini selfridges 賣10350 佢賣11400
連埋個SF+都平過佢買之餘
又唔洗驚假驚盛

屌,明明自己都買到
真係唔明點解要搵ig代購

chanel dior lv呢d應該去邊買
專門店
Lv Chanel 去專門店買
Farfetch vip 有Celine rv exclusive 價

Farfetch有Celine?係咪要vip先睇到
好似concierge vip page先有,唔知買幾多先係vip
原來係咁 我連上面個mini barcelona都未見到有
個barcelona係selfrdiges㗎
任何人都買到
上個月先買完celine又好難忍手
比較緊Chanel19同Gabrielle backpack
特別之餘價錢都比較低

比啲意見啦
我買咗19
越睇越靚
你買左咩色呀?
本身想買vanity case,但睇睇下19好似幾靚
黑色
有無圖
我鐘意gabrielle backpack多啲
絲打你平時行開咩風格架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞