[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
非常唔Girly 我都覺得gab會襯多啲
覺得gab backpack好易比人偷野
想問下有無人知dior saddle mini wallet 全黑 香港賣緊幾多錢?
要唔要排下等下先有?
想過左年買
同問 我都想知點先做到vip
多數會用自己有商業登記做招徠嘅我覺得都係假
常用嘅騙徒手段
會唔會係 zac zac posen?
出咗bonus 想買tote bag返工用 budget 15k多少少都ok ,絲打們有冇推介?想買goyard 但好公廁
唔夠Dior 公廁 出到街三分鐘5個
dior邊個袋公廁?
Celine Phantom? 簡單又夠大個
絲打裝得多唔多野?唔多我覺得Sangle都幾靚
我用緊Sangle in small size 好鐘意佢粗帶設計
依個袋重到爆
得個殼
有啲花係幾靚嘅 細細個無咁阻埞
但唔係好想買Dior 留返啲錢買其他算
如果係新款嘅small size,條帶會係窄d,個袋後面冇D ring,同埋袋底冇釘
冇乜留意Celine 添
係咪既係Cabas phantom 大象灰好似唔錯
想要放到a4
香港上年有試過七折,同幾實用

大家覺得喱個點
chloe減價可能都係貴佢一兩千
但我又覺得個C字好唔靚

同埋大家會覺得喱款定strathberry east-west(not mini) 靚d
See by chloe好似平一截
我有呢個黑色,用黎粗用,我black friday買$23xx,好抵玩
用落好唔好用
裝得多唔多野
我有幾個袋都同furla mini metropolis差唔多size
唔想好似個個都一樣size

我覺得mix色嗰個幾靚
但唔明點解條帶要係黑色 好似好唔夾
我$2XXX減價時都買左啡色
真係用黎粗用幾抵
裝到幾多野
不過個袋有少少重身
真係裝到幾多野,我係因為想買個裝到縮骨遮嘅細袋所以買佢,不過啲五金的確有重量但唔影響使用,用落幾好用,單手可拎野
我都覺拼色幾靚但覺得呢個價錢唔多抵,所以我最後都係買淨色,佢有淨色猄皮都幾靚但就秋冬先岩用
其實佢有冇分兩個size
我睇model上身圖好似一樣
但白色有二千尾又有三千尾
一個size黎咋,純粹拼色貴千幾
我上farfetch
同一隻色都有兩個價

See by chloe係香港係咪冇得試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞