[燒錢台] 手袋分享區 (9) 請善用不推文回覆!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
睇下你想點用個袋,用嚟做返工袋定岀街袋定兩個都得
想問下你地peekaboo係咪講緊mini
因為我覺得mini唔重喎
岩岩買咗酒紅 兩隻色喺shop都見唔到有水波紋
去試下先 唔試上身唔知
我一心去買classic medium 最後買咗trendy cc
買光皮好驚花
絲打你買咩size 呀?
我份人有d大份
Teen 好似細左少少 medium 有d大,同埋香港賣30000 幾有d貴 可能搵朋友幫手代購
最好兩用啦 慳得就慳
好 唔該絲打 如果香港 日本 美國 加拿大 呢4個地方買chanel係咪香港買比較抵?好少去歐洲
支持買boy 真係好好襯 返工又得 出街又得 著靚靚dating又得 casual wear襯型少少又得
去試咗上身先,boy就易襯著得hea都carry到。
香港真係貴好多medium賣33000,法國未退稅都係2萬7左右
嚟緊會去London
其實係咪歐洲嗰邊專門店買手袋都會平過香港買?
同埋有邊間outlet 推薦
試咗好耐 最後買大 teen都好靚 但真係裝到好少野
香港代購好似27000
有咁平咩? 我記得我英國買 都係平咗退稅嗰舊錢
見有間24000 左右 但唔知搵唔搵代購好 擔心溝貨
有呀,十一月尾去Paris,medium box 含稅3100EUR,退埋平多12%喎
我買個belt都平香港幾千
所以呢,去到唔買對唔住自己
celine Gaga個個16仲平得多,香港medium賣34500,巴黎退稅25000咋,搞到我差d想買
我都投boy一票,一直on my wishlist
投boy , 真係著得靚靚地或者波鞋tee 都得
有個medium boy
Boy x3
啊 自膠 覆覆下以為講緊chanel
巴黎係呀 係3150euro ,celine歐洲買平香港好多
題外話 而家新版luggage 平咗好多, 手挽size未退稅都唔使2萬
唔係手袋
想買個Gucci 粉紅色card holder wallet
諗極都決定唔到要marmont定淨色好
求意見
chanel反而唔平得多
手挽size係咪micro?始終覺得micro luggage重身d,最後無買到luggage反而買左belt
不過belt真係好多人用
Belt真係好多師奶阿嬸用
Boy真係好好襯
雖然真係放得好少野但係佢靚可以原諒一切
Boy 好正
早買早享受呀 年年都加價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞