[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(3) 光復香港

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3033334536776434&id=366285370148044&extid=KWpXPUA3BEIMEA2o&d=null&vh=e

Like japan cut 左サラバ段片出黎, 加埋翻譯, 首歌原來咁感人
佢9月9號出新碟, 可以支持下

同埋佢8月有5本雜誌做封面,最下面嗰兩本比較多巴打想買

想買雜誌 邊到買同埋知唔知我買個Blue ray ps4播唔播到
PS4播到, 我都係ps4播
雜誌我唔知信和搵唔搵到, 我自己就tower records 度訂, 順便訂埋隻新碟, 寄集運再送香港

https://tower.jp/search/item/Aimyon?

之前有巴打話Amazon 同樂天都有, 你可以搵下
啲雜誌除咗睇相會唔會睇埋內容㗎
我唔識日文, 純粹買碟順便先買, 佢應該都係因為出新專輯先咁多封面, 之後應該無咁多。 預佢大約年半出一隻大碟, 偶爾瘋狂一次都可以接受。 等疫情完左我都想學下日文, 成日要靠翻譯都唔係辦法
呢啲真係純粹儲嚟擺
海報吸引啲真係癡牆隨時望到
其實d實體碟都係, kkbox呢d咁方便碟一出就up上去, 隻實體碟運番黎香港都要一兩個星期先收到, 我屋企依家得ps4可以讀到碟, 買實體碟都係為咗支持歌手先買。不過今次初回版disc 2講明唔會up上串流平台, 可能要拎番公司將d歌放入電話度
係,買碟真係純支持,DISC1電話聽都得
你唔提我都唔知DISC2係冇得下載
呢個LIVE除左唔係佢自彈自唱之外我覺得係咁多次TV LIVE之中最正既
我九點食飯嗰時YouTube收到通知有人upload 左佢尋日既裸之心live, 諗住食完飯聽一次就post出黎, 點知食完飯就俾YouTube鏟走左, YouTube真係幾嚴,我之前save低既片依家睇番記錄差唔多7,8成已經鏟走左
聽緊佢d歌學日文
save 低唔係download落黎, YouTube鏟左我都係睇唔到

我認同之前嗰位巴打所講,今次唱裸之心喺佢三次tv live入面係最正既。 music station 同CDTV 好似係直播節目, 依個a studio+就好似唔係, 可能咁樣無咁大壓力,有錯請指正, 我完全唔熟日本d音樂節目。 music station嗰次好明顯有d緊張, 睇佢個樣都知,CDTV 嗰次其實都唱得好好,套白色西裝好型,同埋個舞台效果真係一流。 今次我覺得仲好過CDTV, aimyon唱得更入mic, 把聲好出, 同埋今次d配樂多左好多, 令成首歌更完美, 三次裡面今次表現係最正, 套綠色衫都好好睇, aimyon揀衫真係有一手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞