[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(3) 光復香港

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
想問下係咪要用日本信用卡先得?
Tower Records對信用卡無限制 海外卡都得
又做Model sell嘢
咁啱係YouTube 聽到Aimyon既歌,就入坑中左毒
香港係咪基本上冇地方買佢啲cd呀想買返黎rip歌落player聽

每個月總有幾個咁樣落坑
都係個句:信和/ Amazon 幫到你
遲啲中毒再深啲可以入AIM Fans Club
好似aimyon 呢d咁出色既歌手,無論喺咩地方,都好似漆黑中既螢火蟲一樣,咁鮮明,咁出眾
恭喜又多位巴打入坑
你地會唔會儲埋雜誌? 黎緊有5本都係aimyon做封面
荃灣台風居然播死ね
第一次係香港聽到鋪頭播aimyon既歌
買雜誌呢啲都幾浪費空間,所以都係選擇性買。主要決定因素:係咪封面人物,內頁有幾多頁,鍾唔鍾意啲相。

黎緊本TV Bros. 10月號好似好正,話aimyon有成50頁,呢本會想買
係咪冇乜人聽所以少入貨,早兩日行信和冇乜見到有
其實去d日本網都會買到hires歌,音質好過cd,但有隻碟係手實在啲
我4,5個月前去過一次信和搵佢啲碟, 諗住睇下有冇得執平貨, 我都搵唔到,不過有巴打話信和橫X有, 可能我搵得唔夠仔細, 但就算有佢地個匯率都set到好高, 真係想買可以去yes asia買, 個價應該仲平過信和
btw 我好似變左yes asia 打手咁, 成日推薦去佢哋度買碟

吉野家成日播 marigold
個網幾正
想買瞬間的シックスセンス,買日本版定台灣版好,價錢唔同
我建議買日本版, 唔好買台灣版, 台灣版雖然送中文歌詞,但張歌詞紙好流, 普通一張好簿既白紙印上去,好cheap, 我對上兩隻專輯都係前排先補買, 都係買左台版, 依家好後悔, 成日凝住台版d紙質無咁好, 同埋d野翻譯哂做中文, 感覺上好廉價feel, 好奇怪,明明係日本歌手, 搞到我想買番日版
好彩問一問
研究下個網點用,遲啲出糧買先
我見tower record有齊, 本身都想嗰度買隻普通版新碟, 有d衝動想順便買哂5本佢, 但有兩本仲未有封面, 下個禮拜先出,唔知咁搞運番黎會唔會太重

第三張影到成個女王咁
TV Bros. 雜誌封面 好鬼正 呢本一定要買
仲要成50頁,無唔買既理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞