[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(3) 光復香港

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
我google搵到apk 檔直接install 個app了,唔洗vpn, 好似真係有香港電話揀, 唔知幾時有得再抽飛俾我試

用buyandship好快送到黎
有冇send SMS 做認證?
岩岩試左, 真係收到sms wor, 但認証有咩用? 我都無抽到飛, 上次miss 左
Aimyon個Twitter頭像
我嗰隻到左buyandship 香港倉但未送貨, 巴打點解唔去官網訂?係咪因為鍾意Amazon 版送既袋
嚇鬼死, 以為見鬼
想要袋加上官網要比800yen運費仲貴過日本送黎香港
今日去左攞貨
張明信片好鬼可愛

其實我想要個袋多啲,file無咩用,但有會員又好似無理由唔買會員,同埋得會員store先有明信片,諗左好耐

本寫真比想像中細,本來以為係大+薄紙果隻,但原來實物係細+厚

有少少sad,隻碟個封套有壓痕

原來本寫真攞走個套入面張相又唔同

我都收到了, 但唔知點解無收到張明信片同文件夾, 我買嗰時有揀的。巴打你係唔係得一個紙箱, 唔知係官網入漏俾我定點,我打開個紙箱淨係得依兩樣野,個箱唔似放得落個文件夾
張明細單明明係有, 但我無收到file, 貼紙同明信片, 我應該點處理, 佢應該當左唔係會員版寄俾我
被偷了
巴打你講真嗎? 我未試過官網買野同集運, 官網應該唔會偷我呱, 係邊度出左事? 我覺得個箱好似有d細, 應該裝唔落個a5 folder, 除非對摺,我之前yes asia買武道館隻blue ray, 都有送folder, 只係得一隻碟, 但個紙箱都大過今次

巴打個紙箱掉咗未 aim store啲特典好興夾係塊紙皮入面,隻碟下面會有塊紙皮,之前係aim store買其他專輯啲特典都係咁

話時話有無人知Aimyon係香港個裸の心廣告牌仲係唔係度,係咩地點有?中環/銅鑼灣有無?
應該真係無, 我已經拆哂個箱了, 得一塊紙皮, 應該唔係你嗰塊

咁可能真係放漏左
試下send個email去問
正常應該會補俾你既
ok, 唔該哂你, 我試試聯絡佢哋, thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞