[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(3) 光復香港

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
有冇人覺得aimyon好識襯衫
佢可以學下マサムネ飛pick
飛到好遠都得
服部昌孝係佢個造型師嚟(好似
見佢演唱會都唔係著到好誇張但都好好睇
但依家冇左剛剛出黎同小松菜奈撞樣既感覺
感覺上佢太大把頭髮冇咁好睇
LM 究竟幾時先會嚟香港開live

簡單覆幾句:
1. AIM store 收香港卡,但應該淨送日本地址
2. 佢Live 好聽,係日本現場睇氣氛仲好,一齊大合唱《君はロックを聴かない》好爽。睇尾場公佈"風とリボン"同 “ミート・ミート”全場轟動
3. 最後丟pick 令我諗起佢尾場個陣,因為個台同觀眾席太遠,佢丟左幾次都丟唔到
用日本啲轉送,我用開tenso
我用恆生enjoy 卡都收wor, 我買黎緊就嚟出既演唱會blue ray 俾錢都搞左好耐, 如果你first name 有兩個字, 你寫first name 唔好分開, 痴埋做一個字試下, 我上次都係咁,搞左我半粒鐘, 以為唔收我張卡, 最後咁試下就成功俾到錢
https://youtu.be/4IKxtgm2D7w裸の心mv官方中字幕後花絮片
用jcb就可以直送香港?
想識佢呢d style既女仔
好佛心條演唱會直播片開放幾日比會員重溫翻
啱啱心急走入去登入完覺得奇怪點解搵唔到條片,無睇清楚原來聽日先上

AIMYON 弾き語りTOUR 2020
“風とリボン”
supported by 淡麗グリーンラベル

OFFICIAL FANCLUB "AIM"にてアーカイブ配信決定!
7/8(水)20:00〜7/12(日)23:59まで。
https://www.aimyong.net/feature/kazetoribbon
我比較想睇番食意粉既片, 岩岩個演唱會佢經YouTube直播要搵番黎睇其實都唔係咁難
其實佢上次意粉條片開放重溫果陣我有backup到,ig直播條原片我都有backup 但廢事係度send啦,一係加個tg,係tg send俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞