[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(3) 光復香港

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
我都係, 未計運費扣左我HKD7百幾, 唔知送番香港集運又收我幾錢....
https://youtu.be/lctCbhpixZQ演唱會幕後花絮片段, 好可愛
再加《春日》演唱會版
https://youtu.be/MgY-OY3RjUM

好鍾意春日依首歌, 我個user 名都用左春日個名,d歌詞寫得好好, 好溫暖好感動,用廣志既角度寫俾美冴既求婚歌, 好似我呢d由細睇小新睇到大既人,回憶出哂黎, 點解aimyon可以咁有才華, 好想現場聽一次aimyon 唱春日
你都做得會員,緊係唔可以唔睇live
有冇抽ミート・ミート?

睇左兩次睇Sixth Sense
氣氛一流
我就係為左想睇live 先做會員的, 但聽聞就算做左會員都要日本地址同電話註冊,我用集運既地址同電話唔知得唔得? 我其實唔識日文, 為左睇佢演唱會我都Google左好耐, 上次2月13號大阪尾場已經好想去ticket.co.japan買黃牛去睇, 但唔知會唔會俾人呃,而且又有武肺, 最後都無去。 之後就做左會員, 佢d演唱會唔係都delay 哂咩, 想搵10至12月其中一場黎睇, 依家可以抽la 咩?岩岩check 番, 原來我已經遲左
我記得之前好似6月先申請, 原來我記錯,睇黎要買黃牛了
睇唔到了
[url][/url]
可能第一次on show唱呢首?
雖然之前ig live唱過
可能因為上星期北村匠海上music station唱aimyon作俾佢首貓抄左車, 令aimyon 有d緊張, 我都係唔覺意喺睇其他post 見到先知上星期北村既表現, 平時無留意佢
あいみょん – 今夜このまま 【AIMYON TOUR 2019 -SIXTH SENSE STORY- IN YOKOHAMA ARENA】

https://youtu.be/V6RTQmohrMA

識出碟一定係出忘詞版
地址唔肯定
日本電話就必須啦
我通常都係用e ticket
開あいみょん App 入場
唔該哂你,巴打你喺日本做野?咁即係我無日本電話我入歌迷會抽飛都無用la, 不過可以睇佢直播食意粉我已經覺得值了。 咁遲d 8月公開售票會係電子票定實體票? 我搵代購買得唔得呢? 定係如果我想睇去日本睇演唱會我只係得番買2手飛依條路 ? thx
我係香港
簡單來講我專登養緊個日本號碼來抽飛
但步驟都幾麻煩
而且我個陣係特登飛去日本搞
ミート・ミート我唔係好記得...
我估兩款都有?
我都未抽中
唔該哂, 原來整日本電話係咁麻煩, 我諗我唔會搞了
ok, 我到時8月fb問下d日本演唱會代購有無得搞先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞