[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(3) 光復香港

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
新入坑想買新碟
想問吓邊度可以訂初回限定版
Amazon應該有?
今次張專輯有冇可能係香港發售?
之前有廣告
我都想, 最好張新碟都賣下廣告等多d香港人認識aimyon, 華納香港外語部同台灣華納比真係好hea, 上次巴士站廣告都係fb Like Japan 報先, 香港華納遲左勁多先報道, 好似都唔係好重視外語市場
高登版
空の青さを知る人よ
https://www.youtube.com/watch?v=0JlGLiybP8w

之後搵其他Aimyon歌黎聽
咁就愛上
好有早期椎名林檎的味道
其實應該即係台版, 如果唔介意隻碟無俾中文歌詞,買日版會比較好, 我上次買番佢之前兩張專輯, 買左台版,有d後悔, 感覺上日版會原汁原味多d, 同埋成日凝住台版d紙質無咁好, 搞到嗰兩隻碟都想買番隻日版
恭喜又多個巴打入坑, 唔知高登嗰邊多唔多aimyon fans? 估唔到aimyon d 歌都有中文版, 你唔post我都無留意
去左邊度訂
320真係貼近日本個定價,不過又可能係啲羊貴左既錯覺
如果amazon去到9月都無直送可能要幫襯佢地
我岩岩都想post 依張圖, 真係好靚
想問下巴打tower records點樣俾錢, 我注冊左電郵, 揀左d野想買, 但有d野未到貨,一按俾錢就彈左去自己個頁面度, 係咪要登記左信用卡先俾到錢,定係要件貨到左先買到? thx
揀完野就係購物車禁購入手續

禁呢個設定制,入去填地址

填完地址之後,下面會有個配送方法既框彈出來,禁設定入去揀配送方法

揀完配送方法會再有個付款方式既框彈出來,揀信用卡再填資料

填曬所有野係下面禁註文確定就搞掂
*如果係預訂貨品,通常會係出貨日期前幾日先係你張信用卡扣你錢
唔該哂, 我一陣再試下
https://youtu.be/V-KarrdAuV4

あいみょん「風とリボン - POTATO STUDIO, June, 2020 -」 behind the scenes DAY2
今晚9點, 估計睇到aimyon用鋼琴彈裸の心
岩岩睇到YouTube通知
睇黎要睇aimyon彈奏裸の心仲要一段時間先得
我知道咩原因了, 原來係我無打到片假名所以去唔到俾錢嗰度,唔該哂巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞