[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(3) 光復香港

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
我覺得tower個file算係最吸引,下面其他果啲得個logo同埋又無咩用,咁不如要個有樣既file算。
我覺得可以再send多次試下,應該只係miss左個email。應該就唔關時限事,就算過左時限唔可以補佢地都應該會比個回覆你。你試下send多次,加埋幾張相片附件比佢地睇。
睇落似兩隻,兩個封面
我覺得Disk 2 個Acoustic 版仲吸引過Disk 1
好的,我之前都有俾過相佢地睇,唔該哂你, 我一陣再send多次. 如果我最後真係拎唔番你介唔介意影張post 卡俾我, 我到時tg搵你
無問題如果攞唔到我就scan張圖比你
唔該哂, 你真係好好人
衝呀9月9
地庫橫濱應該有
代運原來都幾貴 叫個日本fd收完寄比我算

同埋個tote bag好似麻麻地 都係唔買算
係咪係官網落單買CD再入代運地址
出左出貨通知之後去代運個網落ORDER咁
未用過唔知
係,落單填集運個地址。

如果件貨到左佢地倉庫,你會收到封email,跟住去佢網站申報貨件就得。或者如果你收到aimyon store個tracking no.,你都可以提前申報左先。件貨申報完,佢就會自己從日本倉寄到香港倉,到時候你再比錢攞貨。
thx咁我廢事麻煩個fd
其實喺到仲咩, 睇唔明個動作
咩片?奶手掙?
我係apple music搵到一隻歌名係Neko ,一隻Neco
兩隻係有咩分別?
係, ig嗰條
我無apple music, 我用開kk box, 但以我所知日文貓係neko, neco 應該唔關aimyon事, aimyon自己同北村都有唱過貓, apple music 我估兩個版本都有
aimyon版 北村嘅studio version, first take version都有
今年四月出first take果首係acoustic版
至於neko neco只係翻譯上問題

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞