[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(3) 光復香港

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
唔知點解啲GIF咁濛
整得好好,仲係P牌俾唔到正評你哋
Aimyon世界第一
我都係呢排先得閒開隻sixth sense story黎睇
中場同臨尾同觀眾吹水都有幾多位聽唔明,佢仲要係関西弁、更加聽唔明

不過就估唔到隻碟係5.1 surround收音,好鬼正
好少見J-pop live bluray會聲正過畫
https://www.books.com.tw/products/0020218651

台壓版送既file 點解正過其他版本咁多㗎, aim store 送嗰個相比之下好hea wor
啱啱搭車個司機聽緊89.5MHz電台,然後個主持介紹緊近排熱門日劇,講到我的家政夫,話套劇每集播到高潮位既配樂好好,然後就播左大半首裸の心出黎,無諗過會係香港既電台聽到
呢個有樣靚好多
日本送果啲意粉花file都唔知做乜
呢個有樣靚好多
呢個有樣靚好多
柒左 見撳完回覆無反應就撳多幾下 點知send左三次
●あいみょん
2020年、夏──あいみょんの今。
新たな傑作『おいしいパスタがあると聞いて』に迫る、全40ページ、インタビュー2本立て特集!

上星期先訂左本aimyon 50頁特集既tv bros,依家又出多本aimyon 40頁特集既rockin on 嗱嗱聲去訂埋先
依本要訂了, 我諗住tower record 買通常版cd順便訂埋雜誌, 唔知咁樣算唔算係好方法。 巴打你係邊度訂, 係咪信和? 訂日本雜誌我無乜經驗
買雜誌我一係亞馬遜一係樂天,因為呢兩度買都免日本本地運費。不過亞馬遜就會方便過樂天少少,同埋我有儲亞馬遜積分,可以當錢用翻!如果towerrecords hmv之類通常要買滿指定價錢先包運費。咁如果你本身要係towerrecords買碟,咁就一定係一次過係度買方便啲
講得岩, 日本送嗰d真係錯哂重點, 我係鍾意aimyon先買佢隻碟, 唔係鍾意意粉而訂隻碟, 印意粉花俾我都唔知俾咩反應好, 我唔係意粉愛好者
想問下你依個引用點整架, 唔想成日quote到咁長, 新會員唔識整

以我所知應該回覆剩係得icon,就唔會顯示其他人嘅回覆
唔理啦,我喺amazon 訂咗,送朵大花花海報
其實都係主要係想要隻碟先訂
我係AIM Store 訂
主要係為左Aim Point

マリーゴールド YouTube view數破2億就在今天
為左個有樣既file最後係tower record買
順便打包埋ROCKIN'ON同TV Bros

我都喺tower record買左
https://sp.aimyong.net/news/detail/1001

「マリーゴールド」MusicVideo、2億再生突破!

あいみょん 「マリーゴールド」MusicVideoが、YouTubeにて2億回再生を突破しました!

沢山のご視聴、本当に有難うございます!

今日マリーゴールド YouTube view數終於突破2億
好似得我一個喺度自high, 希望下首到春日YouTube view數過1億, 依家我YouTube開始轉煲春日了

水卜麻美&Aimyon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞