[中毒性歌姬]Aimyon 愛繆 あいみょん 集中討論區(3) 光復香港

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
明白
我想等到佢有mv或出cd先聽, 保持番d神秘感。 除非佢有突發live/公開演唱, 好似裸之心咁,如果唔係都盡量忍住唔聽
推返上水面
除咗貓之外,原來aimyon之前都有幫過其他歌手寫歌,唔知你地有無聽過, 都幾高質, 我之前竟然無聽過,我無資格做真fans

香港有上一日咁多 小松個套=[ 想睇都無
9月出碟,無入fans club可以點買?
https://www.aimyong.net/feature/album_oishiipasta
官網有寫,唔一定要入fans club先買到,官網買就一定唔寄香港, 我估其他網站買都未必會寄香港, 可能都係要用集運
https://sp.aimyong.net/news/detail/956
Google translate

關於舉辦AIMYON TOUR 2020“ Meat Meet”的通知

關於AIMYON TOUR 2020“ Meat Meet”的舉辦,考慮到新的冠狀病毒感染的蔓延,我們將減少舉辦規模,以下表演將不可避免。

10月03日(星期六)皮亞競技場(MM)

10月04日(星期日)皮亞競技場

10月10日(星期六)神戶世界紀念堂

10月11日(星期日)神戶世界紀念堂

10月24日,星期六Toki Messe新潟會議中心

10月25日(週日)Toki Messe新潟會議中心

10月31日(星期六)Makomanai Sekisui Heim冰上運動場

11月01日(週日)真駒內赤水海姆冰場

11月10日,星期二廣島綠色體育館

11月11日,星期三廣島綠色體育館

11月21日(星期六)關水海姆超級競技場

11月22日(週日)積水海姆超級競技場

12月05日(星期六)愛媛縣武道館

12月06日(週日)愛媛縣武道館

對於除上述以外的表演,我們將進行準備進行保留,但是如果判斷由於將來感染的傳播而難以保留,則可以取消保留本身。有可能。

對於已經通過AIM會員提前預訂申請票務的客戶,我們將取消所有申請細節,如果有可能舉行除上述以外的演出,我們將我們將通知您提前預訂時間表。

原定於8月8日星期六銷售的門票也將被取消。

這是一個非常令人失望的消息,但是請您諒解。

©AIMYON
Aimyon加持好飲啲
係咪donki買?廿蚊罐
想問香港有冇地方買到隻Sixth Sense Story初回BD?

巴打仲慘過我, 官網寄漏特典俾我, 但起碼隻碟無事,無出信和唔知有無
信和橫濱有
但七頭
有無包埋相集? 如果無個價有d貴wor
[url]嘩屌,咁我都係搏多次amazon或者同hmv買好過

橫X真係唔憂做咁款
人地連tote bags都係賣緊6000幾羊仲要未tax free,加埋700羊慢運運費可能都係6000就得
佢將羊價計到10幾算係咩事
[/url]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞