[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXV 謝絕警犬

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
你上網睇完 正路應該會搵到邊啲鋪頭有賣架喎 其實黎黎去去都係個幾間 冇話邊間特別好/唔好
試下shear revival northern light?
可惜無Strong版(TSB02)
無錯, 所以我都廢事幫個別鋪頭賣廣告, 基本你一search 就見到有幾間
有無人用緊嵐Wax? 唔岩用可以放
新手應該用返易洗既product先
因為firsthand係waterbase pomade普通洗頭水未必過得清 我自己都係用家 到時洗唔清你就唔會想再用
我就建議你用返gel type既pomade 頭一版有介紹
藍豬/黑色 prospector/港版江獸/uppercut gel /brosh pomade都啱新手玩 以上五隻全部用過
好的 唔該晒巴打詳細指導!
Ching
我係用o’douds 枝sea salt texture spray 黎做pre-style
我係用開clay 雀仔泥同stickmore 想問下有冇其他推介 pre-style同clay
雀仔泥好唔好用?夠唔夠乾?同埋會唔會好重
希望遲啲有 買咗shine先
我自己覺得幾好用 我係中短長度 硬髮質 而家呢個天氣都hold到 夠乾但又唔重
唯一問題係份量 落得太多會變一枝枝 而家用慣左都知要用幾多份量
有冇人有enigma既review?
請問o’douds sea salt texture spray效果如何?
上面有師兄分享過唔好用
我舊chrome用晒買左shine,mm而家想點,貴咗都算, 了出黎難咗,break down難咗,上手乾身咗,有fly away
exactly 中撚哂伏, mm ig 成日講撚到新product 點突進, 每一次都令人失望, 屌佢老母
真係屌佢老母
唉 舊mm tsb真心幾正
M泥其實都似 不過唔中意個味
FH Clay直情垃圾
硬髮stickmore泥用落表現&味道真係幾好
買完咁唔買shine 了
FH Clay 好垃圾咩? 我覺得幾好用
唔撚係掛
shine好硬 好難推 最後買左tsb
幾時出返chrome 好地地改咩配方 越改越衰
earth made co. ultra matte clay pomade

有冇人知道香港邊度有得買
邊度有得買?
好唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞