[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXV 謝絕警犬

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
dauntless grooming oil 搽面幾好
如果冇呢
哇屌 幾時
間野好耐歷史
佢哋嘅髮油
好油嘅嗰隻
阿伯味
其實點解d products係手上好smooth好易捽散,但上頭又kick又剩
有冇人覺得Firsthand All Purpose 有d 難洗
天然野預左洗兩次
天然野竟然仲難洗
反而mm, 摩泥個d 好易洗
唔覺啵 以前好似仲難
有,幾好用個人覺得,翻兜左2次
會唔會好乾身, 難推?
有冇Ching試過Hongkong Homebrew Styling Clay?
我D頭髮比較粗同硬 驚唔夠力
想試下 但有少少貴 驚中伏
上頭會唔會好kick?
似唔似orient clay pomade

btw,我見嵐髮泥出左新嘢
https://youtu.be/4vLi5bJwzCk
hold 力真係廢到爆, 除非你每日好有心機用豬水/其他野pre-style 好, 慢慢吹好個頭, 再落佢, 如果唔係幾個鐘就玩完
以前就真係又乾又硬,但佢好似轉左啲配方,我第二盒就好軟身幾易推
可能我剪開textured crop,上頭完全唔覺棘,仲幾好hold
Orient就未用過,比較唔到
唔知幫唔幫到師兄
咁大鑊...咁都係慳返唔駛試
其實都係睇髮型 texture頭我覺得幾正
幾乾爽feel
我都粗髮
要落大篤啲至夠力
唔落85折code就真係太貴了
咁唔打底唔吹頭有d咩會夠hold全日呢
push下,Templeton Prestyler + Blumaan Original + Firsthand Clay SOLD

1) Templeton Tonics White Whale Prestyler, 全新, $140
2) Salon Guy 25 Spray, 全新, $150
3) Morris Motley TSB02 CNY特別版, 80%, $100
4) Faith and Integrity Clay Pomade, 85%, $100
5) Blumaan Original Meraki, 80%, $40
6) Firsthand Texturizing Clay, 75%, $40
7) Grim Grease Heavy Hold UWB, 90%, $40

尖沙咀或黃埔交收,有興tg: https://t.me/BendingUnit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞