[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXV 謝絕警犬

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Bayside pomade有少少難洗
佢隻paste一造梘就清到
易洗啲
Shear revival 隻paste真心推薦
Clk賣好平
又易洗又好hold
Btw 有冇人試咗佢隻claypomade
試過佢隻鹽水未?

唔用pre product
懶人
巴打你講paste係Northern Lights定Gary ghost
個人覺得gary ghost 唔小小濕髮落係勁kick頭髮
germall plus係一隻化學防腐劑,好多護膚品同髮型用品都會有
Northern lights
Gray ghost我覺得一般
師兄
可否比較下northern light vs bayside paste?
可以睇番我#282
Northern light輕啲,易梳啲,但乾啲
易洗啲
但bs就香啲
兩者都可試
但我番屌咗多一罐northern light
謝謝
全天然都未必係對頭髮好
驚甩就少gel為妙
難洗到lockhart嗰啲咁
要洗兩三次頭都唔清
咪仲衰
江獸水沖就無就仲好
我反而覺得bayside matte paste乾d同hold d,不過northern lights就真係好易梳
沒用過northern lights 下次買黎試下
clk係咪都係$145/1 定係貴左

但Gary ghost落左打底唔吹 我覺得都幾有testure 又唔會太硬
都係
無加價
Gray ghost唔識用
同普通pomade差唔多咁
請教巴打其實點先知自己係咩髮質
唔係好識分
但係d side 位成日彈起
有無用過harvest moon?
比起江獸,雷公好似係大陸造,直情狗也不屌
全部gel type都係呢d成份,洗頭水都唔係天然啦咪又係日日用,同埋爛頭又冇師兄講過發生過,反而天氣熱用天然野洗唔乾淨出頭蒼就大把!
補多句,大陸造既野先係送都無人要
買左shear revival amity texture spray
用左一次唔岩用
有冇巴打有興趣收左佢
有無用後感仲打算買支試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞