[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXV 謝絕警犬

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
又放野啦:
1) Salon Guy 25 Spray, 全新, $150
2) Salon Guy 25 Spray, 80%, $110
3) Morris Motley TSB02 CNY特別版, 80%, $90
4) Faith and Integrity Clay Pomade, 85%, $90
5) Flagship The Void, 90%, $100
6) O’Douds Hudson Hawk Matte Paste , 90%, $100
7) Grim Grease Heavy Hold UWB, 90%, $40
8) Ziggy Supply Clay of the Undead, 75%, $70
9) Ziggy Supply Zerds Matte Paste, 90%, $90

買兩樽或以上嘅每樽減$10,尖沙咀交收,有興tg: https://t.me/BendingUnit

加返依兩隻嘅scent
8) Ziggy Supply Clay of the Undead (Scent: Versace Eros), 75%, $70
9) Ziggy Supply Zerds Matte Paste (Scent: Blueberry Lemonade), 90%, $90
睇啲review話american garden啱damp hair method
blow dry完先上會好kick頭髮
我都係用緊chrome 真係正 冇得講
點知,想知多d
沙田好運有間髮品黃店,應該仲有舊版mm

可以去佢fb問
淨係得一把,比較唔到..
但我用shaving soap覺得洗到皮膚好乾,同埋懶打泡,都係用返吉列剃鬚膏
用吉列razor懶個時可以濕少少水就剃,但safety razor一定要搽野
同埋唔係真係咁「safety」
唯一好處係長遠計成本平,同埋個樣靚仔
有冇師兄試過呢隻Gerson & Co. Tropics Matte Clay
https://www.youtube.com/watch?v=aRqjGaUCYgI
睇包裝 made in China
odouds 官網買夠 USD$75 有35% off
我之前都想買,不過佢運費好似好q貴

我用呢隻
唔乾
唔洗打泡都得
好過吉列啲剃鬚泡沫
有冇人用過新個隻mm chrome
想問有邊款髮蠟或者髮泥啱新手用,會夠硬淨同hold得耐? 想個頭睇落企理啲 謝謝
唔係唔想答你, 頭髮粗幼又唔講, 咩長度又唔講, 整開咩style (i.e side part, quiff, crew cut, etc) 又唔講, 淨係拋一句新手, 要hold 要硬
巴打,唔好意思,真係唔太識。頭髮應該屬於幼,而長度係去到掂到眼眉毛。其實味整個頭但想整side part。謝謝你的指教!
side part 用firsthand all purpose 相當穩陣
好的 我上網search下 多謝巴打分享
頭先上網睇左,想問巴打有冇門市可以分享?謝謝
有無d輕身 啞色既product推介下 用緊stickmore styling cream但上頭有少少kick
世界第一Mm 平過3舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞