[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXV 謝絕警犬

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我以前嗰度買$98
而家加咗$2?
約數姐 係98
邊度賣咁平?

發覺髮品真係海鮮價,相差50以上都見過
想問用blumaan original post style係咪唔夠力??

d人成日都話high hold,

但除咗用來pre style,
blumaan post style根本hold唔到,得個黏字
仲有冇其他pre styler推介
original meraki好lup
quicksand太乾同好kick
呢排見髮記網上用優惠碼自取,摩泥$96

而家摩泥貨價穩定咗好多,早幾年二百幾我都見過
係啊,所以貨比三家&follow多啲相關品牌舖頭嘅ig
話晒平民版mm
有啲位好過mm
佢無咁多毛燥
我自己就bayside clay打底,覺得唔錯
加volume,乾但唔kick
但好似好易起白點,唔知係咪我問題
New firsthand
All purpose pomade or clay pomade better
我用過三四罐
都唔覺
MM真係太貴
摩油同monarch有咩唔同? 摩油好力啲 monarch冇咁lup之外 其他功能好似
Flagship Blackwater
Shear Revival Amity
Stickmore boost tonic
Templeton white whale prestyler
By Vilain Sidekick zero
未用過係何blumann
不過摩泥應該重啲
話晒monarch始終係paste
好似Shear Revival Amity最天然
monarch適合曲髮,層次更出
巴打可以試下用blumaan original打底,吹完再用凍風吹,會冇咁笠
最衰我用哂又唔想買多盒
我覺得幫助唔大,因為original pre完再落其他野post過幾個鐘settle完都係會開始笠,除非真係用好少,大約落半scoop左右,或者用d好乾嘅clay
頭四隻差唔多,係sidekick zero化學成份多少少
咁睇下邊隻有現貨買黎用住先
頭髮幼又少
玩開鬆鬆地髮型
有無邊款泥好用?
手上有舊版mm balm + blumann meraki 邊隻打底無咁lup?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞