電木結他樂理你問我拍好冇(53)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike

果然有伏
就係返返去用途
10watt個個同katana mini compare就好
但都貴
30watt就katana屌打

劏利翻咗日仔az
我放枝印仔入日仔點睇
利申 二月時心急入咗
佢有22粉紅
真係好正
岩岩睇tomlee online store個網22粉紅18k 黑色14.8k
如果親身去買都係呢個價我不如上audiobuy買
講到好似好正咁 搞到心郁郁想買katana
https://www.instagram.com/p/B_b0ddTg2Vv/
硬漢先彈得出呢種hard rock free jam(真男人限定)
想問各巴打邊到setup結他好?
支les paul唔知係咪換線搞過個bridge而家條low e痴哂fret
占清
/ raven maintenance
睇黃viu, 見到Joey Tang都彈az
我都係去Raven
求懲罰
ig, fb, wtsapp, line ,tg 搵我
訓醒睇左條片又洗左錢 都算係器材不過係Editing既器材
https://www.tourboxtech.com/tw/product.html
直接寄去台灣fd度
有無人試過上網買結他?難唔難 有無咩特別手續要搞
睇岩左支prs se 35週年個支 如果香港無 可能要上網訂
買左枝kiesel同az
你搵到store有貨 ship到香港就得
冇乜特別手續 (rosewood好似放寛左)
佢寄過嚟用咩包住?
TOMLEE買結他成日無貨
訂又要半年
但係上網買又驚寄嚟個時有問題
退貨都麻煩...
Kiesel 包超好
靚soft case, 兩個airbag + 發泡膠頂實個紙盒

Ibanez from ikebe gakki,
Hard case + 白紙+ 發泡膠入紙盒

Kiesel/大部份us site退貨都唔難
講真 我覺得香港仲難退
想問pickup你地係咪都係出去換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞