電木結他樂理你問我拍好冇(53)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
正確 但冇彈過枝新板
本身諗住扑對hs5 點知見到佢對mackie對cr5 平成千銀 仲要有bluetooth, 典算巧牙
有冇ching用過Gravity pick
好似好正但好貴

利申而家用緊JTC同john petrucci
值得,買過幾塊,用左成半年都好襟用。
但真係要小心唔見
Ching 用咩size

btw 以前用過paul Gilbert 真係好唔襟用
上年十月用到而家
差唔多冇蝕過?!
邊位當然有,但可能我非重度用家,所以仲可以接受到。
其實PICK好少蝕到用唔到,通常係唔見多/THIN PICK裂開左

rip RR,我心目中嘅Guitar Hero
我麻麻地
用開primetone
我都有用prime tone jp
但鐘意jtc 隻touching 多啲
好 我再睇下
一日已經呸左口
心痕痕想買隻FRFR cab返黎爽下...

唸緊friedman asm12定line6 powercab212+

friedman就樣靚d大d同o岩我個位多d, 但就幾貴成7000, 呢個價夠我買隻mesa 212 再買多部poweramp推

powercab212+就5000幾, 仲有得玩ir

我而家既心情係非常之咁忐忑
所以我以前係幾十塊幾十塊咁買
有一次有個媽媽排我後面見我買咁多pick然後問個職員學結他係唔係一定要買咁多pick
我見有d人冇彈都照買做裝飾咁
落tst總行試咗下player 忍唔到手買咗支sunburst maple strat
美中不足係冇我最鐘意嘅polar white
新手 想知電結他有邊款推薦 筆直3000
見到tagima 530喺yt啲review好似唔錯
但唔識分咩叫好/唔好
同埋女仔彈嘅話有冇邊隻係更適合
感謝
有冇話聽開咩歌/鍾意邊個結他手嘅聲?
聽開deca joins/thud/大象體操 呢類indie
聲嘅話鍾意呢種
https://youtu.be/EeX40bNiREY
幾銀?
47xx
你香港未必咁易入到手 tagima
我見到有人放所以先去search係咪正嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞