電木結他樂理你問我拍好冇(53)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
例如咩套路
下...我實支持大家消費架wor...

9000唔太殘 操作正常既話 算抵
佢用開咩box咩pattern之類
見到新az 想入
未諗22定24格
如果可以 唔好gio, 3xxx有standard rg
Jackson就 真係唔識欣賞
真, RGDIX6MPB真心唔錯,
我個人會prefer rg421 > 370
有人借咗支電木結他我,不過我唔識玩 ,
想請教各位巴打,支電木結他要入9V電池,
因為我冇amp ,但入完電池之後側邊嗰個調音器panel唔着燈,想問係唔係正常?定話要插埋amp先可以用
新個枝az營多24格真係好靚
仲要gold hardware
仲有ichika加持
有時要插條jet落結他input完成個電路先有聲
pish!
呢d結真係要買
首先要有錢
其次要有貨
但其實係咪都想買
日本同印尼都吸引 有ichika
居然彈A7X
醉愛a7x
s2出McCarty594 我好興奮啊
手上有支入門結他ibanez rg421,彈落幾鍾意,但係嫌對pickup 開gain時聲音爭少少,
應該dum錢換air Norton+ tone zone好,
定係儲起等第時一次過換結他好?
利申421用家
421冇得玩震臂,但就方便穩定啲,好似都平啲
421有個檔位係humbucker in parallel,可以扮下single coil聲,其他就同370差唔多咁
好耐之前我係通利試過一把370,發現有個小問題。每一次bend條B線,條線就會走少少音,要郁下個震臂先會回復正常,唔知係唔係個別問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞