[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
五排troll rank
輕鬆
Road to S.I. 2020
d新skin 好花 其實對戰會唔會好明顯 仲易中
用自己鍾意既靚skin代表更加有自信同人對槍
只要做先手就唔怕顯眼比人發現
買唔買pass好
入到game邊個位睇自己有幾多分?
同埋聽講新場係以前幾張圖溝埋變一張咁?
Rank 完10場咪知自己幾多mmr
sor 講緊個battle point
咪battle pass 果度show tier 幾 + 幾多分
會, thermite 有個綠帽hat, 試過綠到我用acog 一開就會掃過去
都係用原始 skin開心d
正 夠歡樂
想搵人一齊玩係咪入discord
玩咗唔係好耐路人唔報位好難打
skin 有迷彩用迷彩,有深色用深色
利申 有少少眼殘,試過睇唔到castle同深色迷彩人
想問下rainbow有冇乜耳機推薦?
玩過有場ash戴灰黑色帽
踎係鐵牆 幅牆仲要有電
完全考眼力遊戲

勁得過ember rise skin?
EarPods

【Devils Minor #3 四強及決賽直播】
喺尋日嘅直播中大家已經見證住四強隊伍嘅誕生,而喺陣間六點鐘仲會直播埋本屆Devils Minor最後嘅三場賽事!

18:00 - NEXUS vs 油炸大麻
19:00 - Latent Dragon ESports vs UnderBag Esport
20:00 - 總決賽

尋日以大比數擊敗對手嘅「NEXUS」對住雖然冇辦法壓制對手,但亦都可以見到水準非常之高嘅「油炸大麻」嗰陣會發生咩事?
比賽常客「UnderBag Esport」喺挑戰被視為冠軍大熱嘅本地強隊「Latent Dragon ESports」嘅時候會唔會使出啲咩神奇打法秘密武器呢?

照舊,去返我嘅Twitch同埋YouTube就有直播睇,千祈唔好錯過!

Twitch:https://www.twitch.tv/devils0459/
YouTube:https://www.youtube.com/devils0459
想問ela依加應該點玩好
除左camp死一個點我諗唔到仲可以點玩
咩野限圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞