[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
咩野水槍???
咁又風格唔同嘅
你話XM8 呢d 冇出產槍都仲可以拎黎玩下
G11都好型
上次小弟最新嗰條片有三個upvote Thx
剪片嘅風格完全唔同, 想問大家鍾意邊個多啲 ? 精華片段喺1:32
https://www.youtube.com/watch?v=pM68Lv_imzs
本來就係啦 大撚把槍game都唔係跟足原名 得個形係一樣

屌你老母班台仔為嘈而嘈,護航 同d無腦台仔嘈根本哂時間

整把新槍都可以講到人地可能因為你隻game整得差/太廢 搞到人地把真槍名望低左 搞到無人買

不如話ubi唔想煩 唔想哂時間算啦 成班傻系
話說有無人R6 vulkan 係game入面''禁''到window下面條bar就會彈出桌面?

唔用vulkan又無事喎
唔明
用緊8c16t 嘅表示d 野交畀cpu 做就冇問題
香港終於有嘢贏到台灣喇
個黑名單數量完美壓制台灣嗰邊

Update到我仆街
想問下clubhouse 2樓機房守樓梯隻smoke係咪見人燒開左面牆就要走?

鍋鍋人地燒完牆一衝入嚟prefire我就死左
機房守樓梯?
機房係唔係講緊Con
如果係嘅邊度嚟條樓梯

講緊車庫上面隔離個個bomb
粒點係我用smoke企個個位(抄人玩法)

sorry一時諗唔起叫咩,仲學緊
如果你個燒開個牆係雙閘嘅,唔洗走
因為有cover,所以你直接係應該幫手對返返去,防止人哋衝入嚟
同時你可以守住條樓梯
但係我架槍嘅話唔係會成個身無cover咩?定係要靠隊友話畀我知有人入左先peek出去
掉smoke
你係樓梯到咪有個圍欄cover 靠聽聲或者過一陣就peek一下守 你係咩位都會比人pefire架啦
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=1054&snA=13981&tnum=1

屌你老母真定假? JAGER 改22就無左原本OP既地方

MOZZIE把shotgun 本身係因為佢而出 然後刪左佢把shotgun係講笑?

BUCK無左手榴彈 咁仲有咩用

希望只係4月1所以咁樣改 唔係真係太撚on9
個個屌緊20 sec meta
佢仲走去remove手榴彈
咩係20sec mate
D字眼好流
真嘢嚟
講依家PL進攻要去到最後20秒先可以真正攻點
太多野道具要清
mute jammer, mozzie pest, ADS, goyo盾
到攻點嗰陣已經冇方法爆maestro evil eye
即係變硬攻 先輸一半
見唔少pro都喺twitter講goyo應該得2個盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞