[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
另外仲有d既
1.可以熄左steam同discord d硬件加速
2. 入bios熄左HPET
3. 設定一個清cache memory既schedule (上網搵)
4. vsync on
5. Nvidia control: prefer maximum power
6. del左win10最新某d update,極不穩定
7. update driver
keep 1-2 usd for sure
咁就唔係無錢
要拎黎試connection
試完退返就轉走

果刻有錢就得喇
下 佢直接扣左我錢喎
如果真係有神仙server
香港區一定歸埋入去
我地9 ping但有時未見到人就已經死咗
究竟係唔係神仙就自行判斷
信用卡果d 不嬲都有扣一蚊試個rate 嘅
咁佢冇退返畀你咪send email 問返twitch prime果邊
12HKD 怪怪地
唔知你張卡咩rating
正路係會退返 但唔知係一日定半日姐
點樣叫佢退?
想問吓casual match會唔會受個rank 影響match到咩人?

有時想輕鬆打吓都唔得
你咪send email 問返cs
分身/ 同discord d 真新手一齊玩
外掛真係好似越黎越多咁
好少遇到
可能me 太廢
試過同4fd+街人
我地全部叫維尼一入場個國人就開始tk
下次你可以試下被人tk之後搶拆彈器然後企向到咩都唔做
問twitch 定信用卡?
有無人覺得今次個bp好撚垃圾 全部skin都只係換個色

同埋ubi d藝術個方面真係差到無得再差d色亂尻咁來 buck件衫無咩問題 條褲都唔知jm7 成條西瓜咁 7撚到+01

仲有佢alpha packs可以抽到既skin 有7成都係奇撚怪怪 一係就又係轉個色就當金skin推出來
reddit上面d人屌撚到ubi反肚 仲要比人知道依個bp係2019年既計劃
我覺得係有啲影響 以我為例 我未試過match銀3以下嘅casual玩家

不過都好嘅 起碼唔會令你愈玩愈悶
問題係又時打個ng想輕鬆下
d人又人跟車
又cross fire
麻煩到
我當好似以前係樂古搵cs server咁打我心態就輕易玩 隊友想認真咪認真 我做好自己唔troll人就算
我仲買左添
Consulate 二樓廁所暗到乜柒都睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞