[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
我想問下係唔係50lv以下要打個個新手場???
岩岩幾場0殺
quick match or new hand
#1 discord
爹浮屎個discord新手不了

玩左n 次真係唔介意新手嘅人只係見過一個
唔係有新手區嫁咩
又味自出自入

班老鬼照入,打休閒新手膠下就聽到唉、㗩,教你?唔係冇嘅,咁耐只見過一個人會教下你

打幾場見,就話,上面有人開左房Wo, 我地上去玩啦,一野就走鳩晒,得返個新手on99咁又單排,bye都冇聲,咁我不如一開始單排啦

其實佢地冇義務帶人嘅,不過新手入去呢個群打係得啖笑囉,一係學下台語去台灣群, 一係自己睇片再單排練好過啦
照喚下樓豬笑下
利申硬件台自私玩

個CPU使用率咁樣算唔算正常? 80~95%
咩u 先
其實唔關樓豬事

香港打機生態係咁

老鬼同返老鬼玩,勁就同返勁個班玩
新玩個班頂唔過新手期自然會比班老鬼排
i5 8400

btw r6食cpu 多d定係gpu ?
我見devills 個dc gp 得班金銀銅既人玩, 白金以上既得1~2個

香港既勁人多數係邊到玩 定係全部私人gp
幾時更
白金以上通常有自己隊架喇
點樣先會搵到 單排真係好難玩
無架 我個陣都係同FD邊打邊上網識
之後夾到一隊再一齊衝上鑽
有無試過打比賽 ?
我都想有方法可以解決呢個「問題」
但係呢啲純粹遊戲態度嘅嘢,我又唔可以單因為咁就ban人

之前有人同我舉過例,話直頭唔好管理好過,有啲遊戲嘅大Group唔洗管理
人品差機品差自然會畀人杯,冇人搵佢玩,其他人就自己開開心心玩
問題係,而家個大群撚有正常人用
最後咪又係返返去我條片講嘅咁

我都想知有咩制度上,規矩上嘅嘢可以幫到手
why not both
識人食100%
呢隻game intel i5 殺手黎
以前i5 4代 u 4 cores 都食爆
近排我都知有唔少人8/9代i5 都食得爆

用少d cpu 可以試下佢vulkan api version
理論上cpu 食少好多
同埋有dynamic TAA scale
小學雞:因為唔識就唔畀面
人品差就畀人杯
d 人貼上去fb 就會畀人話咪咁小學雞乜小事都貼上黎
官方未講
但都呢幾日
依類最有用嘅係mon人地排位main角
用切換啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞