[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
其實個bp定價太平了,根本唔預有幾吸引
1200點買,升到35應該同之前一樣回返600點
只係值hkd$40 ,拎咁多個skin同埋alpha包
如果定價2400點仲要無點數回d野會吸引好多
官方一定預你買左同升到35級
我地四個佢一個
佢殺得幾多個啊
一齊迫佢走
我仲以為係自己部機嘅問題
舉報佢+投票踢走佢好過
但係ubi個舉報功能廢廢地

ubi好心你就咪撚咁垃圾啦 外掛唔捉 BUG唔fix 地圖唔整新 新人無新槍 BP求撚其 skin無創意 仲要柒到傻

如果有game可以取代你個位 真係一早無人玩
真係唔撚知佢啲錢拿左去邊度發展 無一樣野係出色 比賽獎金又唔係多喎 屌你老母新人無新槍真係點都講唔通 整把新槍都懶
Hello,小弟第一次剪完覺得滿意,想立即share畀大家,同埋想問有乜嘢可以改善?
https://youtu.be/DYhV3bYLBx8
真係技窮

前排睇到個介紹角色嘅片都講,今次呢兩隻新角背景設定已經開始暴走
防守個個連op都唔係 根本同隻game脫離左 不過已經唔係第一次 ember 個季 進攻啊婆個角色背景已經九唔塔八
佢好似話2021年大執
講真今次唔成功可以等下隻
其實唔知道佢有冇畀版權錢 因為佢哋啲槍同槍名都唔一樣
例如?
咁佢真係只係買左出名個幾支,要用其他型號都要自己整
大把槍game都係咁架啦 唔通把把槍都買 但係d台仔話唔出新槍係因為要買版權 咁就算當你要買版權 咁點解唔買啊? 佢地話就算你想買都唔一定買到 邊個會有錢唔賺 懷疑d台仔個腦有小小問題

結論 ubi想賺錢但又唔想用錢
同埋ubi出埋咁多睇落好似好有用 其實0作用既op 根本就求撚其 nokk 西裝佬 依2個已經係例子 出完太廢又唔buff/rework 由得佢 咁樣就可以食返你一個season 唔洗用腦諗又出到個新op 支槍比把最廢既佢 無人用就比個手榴彈佢,多返小小人用啦? 我就del左個手榴彈 吹咩
救撚命,香港啲麻煩嘢多到
Update份黑名單用咗我成半日
依家係你based on discord report 既再confirm 到既case 就放入去?
係,有證據嘅我先會扔上去
有冇人呢排成日無啦啦玩玩下黑芒1 2秒?
利申 1070 I7 8700
唔係用vulkan開
平時上網冇事 但一打機就會咁
9 ping係咪一定香港人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞