[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
咁撚頹架咩
正喎
屌我冇打rank 成個月先同我扣分
其實我玩左咁多年都唔明d 人咁緊張個rank做乜

排高d 又代表到d咩成日屌d新手叫人唔好打rank
好想紫銅快車
上完金就極速潛落去
Rank=認真啲啲玩
Troll play有Casual game
排得(到)高其實真係代表勁啲 某程度上啦
我從來唔玩casual, 原因係局數太少

有時hea 玩都係打rank

所以排名真係唔代表到勁唔勁
【Devils Minor #3】賽程表出爐
第三屆Devils Minor嘅賽程表有得睇喇!
希望今次比賽可以好好睇睇,呈獻到精彩嘅賽事畀各位觀眾睇!

另外如同規則所寫:「於第一場比賽開始前24小時,各隊隊長需於地伏盃專用Discord伺服器之 #報到區 報到,否則作棄權論」

今個星期五六嘅六點鐘開始都會有直播,到時大家記得捧場!

Y5 Pass
唔係一年8個新人架咩
好似有Tachanka 重制
hea玩你唔去打unrank? 打rank黎雷鳩人
真唔真
好似都講左幾個season
梗有啲咁嘅人
梗有啲咁閪嘅人
打機至在輕鬆,係你班ON9先咁緊張個RANK
唔好講咩輕鬆定緊張
依家你話局數少唔打休閒,咁點解你又唔去打unranl?機制同rank一樣。官方做呢個梗式就係俾人咁用。

有其他代替唔去用,要影響人。所以你呢啲咪閪人囉。社會上總有呢啲閪人,而大眾係吹佢唔漲
Attention seeking 呀佢
可能覺得自己好勁懷材不遇 打rank又覺得自己打到pl係隊友廢
最後變成場場Troll rank到紫銅自稱champion實力

然後屌晒咁多個認真玩rk嘅人(90%r6s players?)
好似有奧運活動?
cls troll rank 都咁多認真撚

真心係打rank 咪夾夠5個咪單排喇
認唔認真呢種人都係閪
唔係下下齊到五個
永遠4排就會有一個...
最低限度3排
利申銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞