[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
普通原廠手掣真係玩到癲
用過副廠手掣會返唔到轉頭
我反而好佩服啲外國癲佬用手掣都可以 flick 又可以 fast-scope
畫面視覺根本同mouse無分別
你唔玩tts其實唔洗down 個個

講真tts都係過下手癮,到正server又改
夜晚無人打RK ? 排20幾分鐘仲未入到場
其實R6有冇分server
點解撞親9成都係講普通話
(其餘1成講火星文)
不過近幾日我同frd開mic講野,多咗人用廣東話問係咪香港人,聽聲仲係好年輕

堅唔堅 有啲柒
我都試過我一打五打到一打二死 之後佢地投票踢撚左我出game
btw應該買year5pass好定係買之後佢活動嗰啲pack好
pass
再課金
我覺得好過堆現代風嘅skin
尤其係Capitão個Elite skin真係唔知乜事
大家一樣咁垃圾 ela lesion capitao bandt 應該仲有 不過諗唔到住
我用緊g502, 手感呢樣野個個唔同,我自己隻手比較大,g502本身2都算重,我自己用左幾年都滿意
我覺得好重 轉左用g pro 有錢建議上g pro wireless
g305 wireless都係唔錯嘅選擇 平平地又夠用
mouse呢樣野睇人嘅啫
依家做緊減價同免費玩
有無手足一齊玩下?
g pro
ELA個頭 LESION套激突戰甲
可能係我揀擇 真係好多都買唔落手
Ubi可唔可以爭氣少少
G pro wireless 真係冇得輸
改左個側制做u(voice chat)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞