[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
可以名正言順屈手掣機

Cod 同 49直插USB m&kb

2020年喇
不了
R6個RANK會唔會跟返你最高既位比獎勵?

定係只會跟返你最後結算個RANK比獎勵?
最高
總監希望《虹彩六號:圍攻行動》會走免費營運,但有個難解的大前提

https://www.4gamers.com.tw/news/detail/42196/rainbow-six-siege-may-go-free-to-play-someday

同時在線條數好少少又High 撚大左?
想走csgo後路

根本有心玩既人就一早買撚左啦 咁撚平 150就買到既game我唔信會有人因為貴所以一直都唔買

以前最初R6個價成四舊幾水 依家已經降到咁平
寧願佢久不久3-40蚊一次好過完全免費
南美好似好多人打R6
得鑽同冠軍係識發光
其他都唔靚
唔免費都咁多外掛,免費埋真係唔敢想象
分分鐘仲要再多一批Toxic小學雞
收皮啦到時成堆細帳係度恰新手自high
出左咁耐,平都平左幾萬次,咁都唔買就算鳩數啦。幾十蚊都冇去玩老翻單機啦
係,慳左買驚錢拎黎買外掛
依家特價買豪華包都係HKD70左右, 10美金都唔使, 基本上可以永久玩, 幹員一定夠新手用, 無錢更可以慢慢刷恐怖份子賺, 巴哈大把台灣學生係咁玩, 佢地時間唔值錢.
都係果句, 有錢砌機無錢買game, 我都明有低收入國家, 但要有一部順玩r6 的機, 10美金隻game唔係咩錢, 佢地去網吧打都要比錢.
根本依單新聞一出, 應該全世界去R6社群洗版反對
玩R6有無需要換個144HZ既MON?

BTW 一個人單排真係好辛苦
睇你對眼
有人話144hz fastpeek真係會睇到野而人地睇唔到你
試過144返唔到轉頭
利申用緊60hz
我記得以前有得睇你係幾RANK 而唔係好似依家咁123都無分別

btw 覺得R6個獎勵要比好啲 打生打死得個系牌
都係咁打
不過一定愈高愈好,係會易睇啲
排位唔係不嬲自high 用多過實際用咩?
季季都係打到有金就算
知自己冇咩機上到白金
換張2080ti 先
一係free同paid係分開排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞