[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
每次射到假既都要轉位
你轉緊位
隻真既入左尼
咁咪麻9煩囉

何況一開槍就比人見到彈痕喇ching
咁都唔夠煩啊
呢隻我覺得上限比較低

中低場多個drone好好用

到高手場,d drone收好晒作用小左
你鐘意啦
香港玩家一樣極多toxic 唔夠打就鳩up但英文又差
有冇人更新完彈撚到仆街
更新完有失聲bug好多動作都無左聲
有時左右聲道會調轉埋 唔敢打rank住
試下調返轉個耳機
有無巴打買operators pack果陣佢彈左句transaction failed?
呢排server 好唔stable 建議唔搞住
有冇人同我一樣都係
排勁耐 排左十幾分鐘
仲等唔等好
快速
又好似冇事了
利申 3個fd都係咁
仆街 lesion nerf到睇唔到d針既位wtf
【R6台港社群黑名單共享 - 上線啦!】

最近大家可能有聽我講過同台灣嗰邊搞個黑名單共享,所以就搞咗份Google Spreadsheet出嚟做個記錄。其實以前都已經同佢哋有合作過呢樣嘢,但係冇留底,所以而家就要由頭嚟過。

大家記住,除咗外掛之外,凡是對台港社群有不良影響嘅行為(即係Toxic)都可以舉報。

同時請各位群友喺舉報時盡量提供以下資料,以便追蹤及保持資料完整:

.Discord名稱
.Disocrd ID
.Uplay名稱
.R6Tab網址
.舉報原因
.時間
.證據影片

有齊資料嘅可以留言或者DM我,如果係想舉報台灣玩家嘅可以搵台灣嘅社群管理員小G 洪楚原 (Chu Yuan Hung)。同時非常感謝小G接納我嘅提案,希望咁樣可以令台港社群都有更好嘅風氣。

名單連結,大家可以隨時參考:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1q1q9XF2uxMmhqmCXBbIK3nUX2q__inocE8j3BWxFnq0/edit?usp=sharing
nerf左之後 我就好少玩啦
覺得招技廢左好多
本身nerf到冇即時傷都算 報位都仲好好用
依加直頭冇埋報位 完全唔知技招有咩用
新手啱啱開始打rank 次次打足 9 round 逆轉敗
一開頭贏3 round 比對面連追
實力完全兩個feel 是咪對面開外掛
澳洲場防守好有優勢
所以好易3-0追翻
試過打足9rd都係防守個邊贏
其實一樣聽到聲知邊到有人中GU
佢既技能到目前為止仲係好屈
係把槍一般啲
Howdy咁多位
吸取上次嘅意見 加上呢排停課
我又剪咗條同frd玩嘅搞笑輕鬆片
希望大家可以睇下 笑下 俾下意見
覺得okay嘅可以like+comment
俾我知有咩可以改善
多謝
https://youtu.be/j-kpitS5ZjM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞