[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #11

995 回覆
5 Like 4 Dislike
一定一個人玩wo
係咪d2 dlc出搞到個薯仔ser又發芽
一定係
Y5幾時出啊,dllm
Y5 pass出左,s1已經tts緊
我意思係幾時正式....
咪TTS出完2~3個星期到囉 次次都一樣架啦
鬼唔知咩 最大問題係有可能係今個星期或者下個星期出
你知咪得囉
咪就係季季都要等差唔多時間 佢又唔係冇啦啦遲成個月出
點都係要坐底3個星期架啦 屌下佢會快D既
屌下都唔比.... 咩事
屌完有用嘅個個都屌

但正式推出嘅有遲冇早
依家特價大把人入坑
新手都係豪華包/最貴個個包
好老實講 平日排Ranking
你問我 我都情願排到台灣人而唔係香港人
當然偶爾都會遇到個肯配合、肯溝通嘅香港隊友
唔報位都已經冇乜所謂 好聲好氣叫佢唔好封某幅牆呀都唔理你
真係十之有九都係好冇機品唔肯配合仲會話返你轉頭
打完成肚氣 自此都好少排街團

R6最好玩嘅地方就係5v5打配合講戰術
下下一輸就屌隊友 唔肯配合唔肯講多句
各玩各完全冇意思
真係學你所講
大家都多返啲人品同機品 成個社群會健康好多

當然台灣都有嘴砲仔 支那人就更甚
但我理鳩得佢哋咩
講真玩R6嘅香港人都已經唔多
遇到仲要屌嚟屌去 有乜意思

不過呢番說話都幾近變年經
又有幾多人真係會意識到個問題
我都笑左
小圈子互屌互troll 冇問題
街外人 屌都廢時
不過自己平時夠腳都唔會去個community到玩

我打機求快樂唔係求受氣
好後悔無買最貴嗰個有無得買返
我都係,psn特價買咗80蚊果個
TRUE
最慘係community 有啲人又要幾排招街人
小小事輸一場成班又會好不遺餘力咁好似想屌死個街人咁
聽完得啖笑講聲唔玩大家以後唔好見就算數
打個機打到谷鬼氣同返fd排冇咁嬲
少新人加入都多得呢班人唔少
我O哂嘴
戴耳機玩、學下張圖點走,兜後打、搵岩Angle就自然殺到人
不過依套Game想贏唔一定要殺人,殺人係令你易守(攻)啲
開個custom map摸熟個圖啦,聽聲呢d睇經驗多,耳機唔洗好勁(我以前earpod都夠做)
btw Fnatic嘅Virture竟然會轉會去G2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞