單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
叫雞唔比錢仲大問題

某行業好興
誠實作答會後悔一世
單純叫雞冇對唔住邊個 女人都可以一夜情 sp 大家都冇問題喎
咁大家快啲正皮我先,唔明點解咁多負皮但又無人駁到
答無為左下一次叫雞做好準備
有邊個男人唔叫雞架
你番工都要跟老闆出去玩架 你唔叫點埋堆?
我拒絕架之前,幾撚後悔
你有返D standard啦大佬 做過雞都得 (除非被逼)
你自己都話‘當然最理想係無做過雞無搵過sp’ 咁點解你自己又唔忍下呢
講真7成港男都叫過雞係你以爲炸 正正常常既好仔都唔會叫
身邊全部女仔frd都話男仔叫鷄好cheap 你上tinder都得啦洗鬼叫雞咩
最難以理解就係果D叫完雞以爲自己好威威周圍同人講 驚死人唔知無女肯比你屌要自己出錢咁
所以女仔會寧願你有過好多SP>叫過雞
樓主你都係認真溝女算啦!叫雞真係人生污點黎嫁!!!
次撚次開呢啲叫雞po比人屌兩屌實話女人做雞都問題
但現實個個識到條女比人破過處就已經要生要死
你想叫雞好心就鑿雞蟲兩隻字係額頭
等人睇清楚
唔好害其它女人同啲雞蟲一齊
咁有sp真係無乜問題,問題係拎單身叫過雞同偷過食做對比

不了,自己本身又唔係Edison 果啲質素話有就有,亦唔想只係為性徙咁多時間,同埋本身都唔識氹女,之前拍拖都成日比囡囡話唔氹佢地,不過依啲都真係題外話
屌你老母講撚左咁多次叫你擘大你對死人眼睇都唔撚聽,都話無雙重標準,都話會係一齊之前坦白叫過雞嘅事,你閱讀理解拎幾多,有無2真係想知
一講叫鷄已經無視左你個問題 以爲你想叫鷄
咁我都同意 接受唔到另一半偷食過 不過叫過雞就真係要同我坦白lor
叫鷄破處ok(當你好奇)但叫過幾次真係接受唔到
如果條女叫過鴨你介唔介意?
唔介意,一齊左之後唔叫就ok,會同佢一齊驗身
我小弟對住啲唔識既女人會企唔起所以不了
講多兩句雞蟲嬲撚到
鑿左雞蟲兩隻字係額頭未呀
信雞蟲一成都on9
會坦白
冇女屌到要叫雞
不如死撚左佢啦死雞蟲
我都真係plan好左會去,做曬資料授集,純粹因為唔係top priority 所以唔會咁快實行
太耐唔用會生銹又可以鍛煉技巧,成日上連登、朋友聽返黎話嫌自己男朋友唔識屌閪就出軌,我都覺得男朋友有啲責任,所以要練好技術先
叫得雞既多數有性病

btw兩種都係仆街
咁我又覺得青紅蘿蔔各有所愛,我絕對認同女仔唔鐘意男朋友叫過雞嘅心情,就好似有男人介意處女唔處女、大波唔大波一樣,有女仔介意有無叫過雞都好正路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞