單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
即係等於97前男人去深圳包二奶好平常,但係又唔見得光,大致係呢個意思囉。兩者無衝突。
其實我覺得單身果時就點玩都冇乜所謂(而家冇病就得)
但偷食就真係同性格有關

不過
如果係叫過雞最好唔好話我知
好撚嘔心
字都唔識多隻就長篇大論討論
究竟你理唔理解到人地講乜
人地只係講呢種行為
女仔/外人會點諗
你就即刻對號入座加晒啲你你我我落去做乜

女人有一種好on9既「天性」
就係覺得改變到對方,對方終於為自己定落黎好有成功感

所以對於你提出原諒出過軌既男人
但都唔接受叫過雞既男人
可能可以咁解釋

前者浪子回頭金不換
為左我變返個專一男
係challenging過男朋友為左我唔再叫雞
你一出世就識曬所有野?連登幾時變左出post要考牌
你犀利囉,從兩句就get到咁多野
咁作者之後都無咁樣回應我返我所謂嘅對號入座,你諗埋原po都諗唔到嘅野,勁

就係唔明點解會有依種心態,一方面又嫌non-player係幾廿年人生遇到你之前叫過雞,另一方面又一邊自high揀player、以為佢會為你一個人改變,一邊呻世界無好男人
只可以講好多人都係犯賤既
自覺可以改變人改變世界咁犀利囉
不過我覺得
叫雞
真係大部份女仔都接受唔到
唔講就算
我寧願你呃
我一路做人將心比己,自己唔想嘅野就唔會對人做,對我黎講偷食衰過做雞,所以先會有依個睇法,我又認為人唔應該比感性凌駕理性,唔係嘅話同禽獸有乜分別?人作為萬物之靈除左因為有創造力,更因為人有用理智去控制自己行為嘅能力,所以先唔會想屌就周街搵個窿、想痾就隨便痾。所以我認為一方面知道自己選擇嘅後果(揀player),一方面又話控制唔到嘅女人(男人都係啦),同禽獸無異
大把人講一套做一套
多人做唔一定啱嘅,唔洗我搵例子啦,話曬你都係老師
發覺你真係理解唔到人講乜
我話啲人講一套做一套
冇講過咁係咁

你又講咩例子咩老師
九唔搭八
咁係啱*
打錯自膠
好明顯係依個討論入邊我同你係相反立場,我當然assume你講緊嘅野都係傾向support緊你嘅論點,你就咁彈一句出黎乜野都唔解釋就想人地識讀心,理解曬你嘅諗法?你好似而家咁好好地講你唔係講咁係啱唔得架咩?
我起完你底見你做補習行業,所以鳩撞,撞啱就型,錯又唔會少忽肉
其他人都算,你拍咁少拖都學人靠感覺行事,係咪一把年紀仲係認為會有王子黎拯救你果啲嬸嬸黎貼地啲啦,我係自問坦白都會有囡ok先大安旨意,如果你本身條件唔好,又唔hurt得,唔好再揀player了,搵個毒撚埋單,雖然叫過雞,但驗完身無事咪由佢囉
屌你有冇睇我個post幾年前開呀?
我結左婚生埋仔你都唔撚知啦

我只係提出香港女仔好多介意叫過雞既男人
(好明顯你都觀察到呢樣野,先開呢個post)
你可以話佢地揀個player都唔揀個只不過單身時有性需要,去叫雞既人,係佢地on9
但我只係想講好多女人心態係咁,係犯賤,覺得自己可以改變浪子就好成功
唔面對現實

你就係咁人身攻擊我做咩
我一路都唔係講自己諗法
我既諗法只係叫雞唔好話我知
而出面啲女人就係寧願搵到個浪子回頭金不換
證明自己有能力令冇腳既雀仔定落黎
HIV / AIDS 愛滋病集中討論區 **專家級**
https://lih.kg/1661691

純學術研究,從科學、邏輯推理嘅角度睇,我一直認為叫雞係健康過出去做fuckboy
當然都係要重申,無話過叫雞值得驕傲,純討論
而家先睇到你回覆sor
你撐人生攻擊我嘅人同人生攻擊我有乜分別,既然你唔肯理性討論起曬鋼咁唔通我仲要比臉你
一係唔做,一做做全套,戰爭開始左就唔會留手,當然最重要係mean啲可以令你快啲回覆我幫我解悶
係呀,作為參考,樓主都幾撚叻,講得幾清楚下,不過重點係有套嘅情況下好多時風險都低,而好多性病都係curable ,但無套先大機會中嘅愛茲就唔同講法,無得斷,而幾多港女出黎玩嘅次次帶套我諗大家都好清楚特別係對住洋腸,而佢地被洋腸玩完又搵其他意志力唔堅定嘅仔仔中招,最後佢地又傳返去自己女朋友到
所以我覺得如果一個人堅持到唔偷食,反而單身果陣叫下雞係無問題,只要驗好身、向下一個坦白
邏輯推理,服務者本身會唔會肯take risk去賺依少少錢?唔知要做幾多個客先賺到醫藥費仲未計有事果陣佢無得開工,又未計洗完錢醫唔醫得返,佢又唔會因為爽而除套,但港女唔同,佢地除套嘅原因係好撚簡單,就係爽、飲大左、被人氹
服務者呢?我仲未親身試過,不過聽返黎、睇好多po,絕大部分都唔會比你除套,唔帶套口交就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞