單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
叫雞只係統稱。
條女問多兩句,唔通同條女講試過酒店雞,淫k,泰國浴,架妹咩。
分硬都似
同女仔有SP差唔多道理 你都唔想自己條女之前有過SP啦
叫鷄仲要衰過有SP
有扑過,次數同對像都叫正常水平,係甩青時間比較遲,中學拍到做野嘅女朋友係初戀,所以諗住結婚先行大禮,所以分左手再搵sp甩青都係依幾年嘅事
每個人接受水平都唔同
問黎有乜意思你想叫咪去叫
拗黎有乜為
態度正確

好奇一問,點解揀叫雞,唔揀都係單身又純粹想要性滿足嘅sp?
我連做雞都接受到
當然最理想係無做過雞無搵過sp無拍過拖添,問題係世界邊有咁美好,又唔係中學生,對我黎講做雞叫雞同搵過sp都唔係問題,又無傷害到人,最緊要係負返責,驗身加同將來女朋友男朋友坦白,有因為咁而無拖拍嘅心理準備姐。大問題係一齊左之後對伴侶嘅忠誠,所以我先覺得偷食嘅人最可恥,但又不解點解咁多港女接受到自己男朋友偷過食但接受唔到叫過雞(仲要係7成港男都叫過,我身邊得我自己係未叫過,當然可能係我交友不慎啦只係唔會向佢地女朋友坦白姐)
根據我同事經驗你一定要即刻答冇
答有分硬手
唔想徙時間,以前搵sp都有抱住可能啱嘅可以發展嘅心態,但最近果次分手令我真係覺得攰,唔想再花時間心機金錢落啲無回報嘅愛情上面,所以決定用啲時間增值自己又好,做自己想做嘅野都好,孝順父母多啲同佢地出去食飯都好過將時間放係啲三唔識七嘅陌生人身上
緊係答無啦
Sp同叫雞有分別下...不過都唔緊要,總之唔係同女朋友
No,我無所謂,最緊要係現在,過去係點唔重要,有人話偷過食都係過去,我都承認,只不過單純係覺得偷過食嘅人有再偷食嘅風險
仲要眼神唔好閃,
自然反應咁即刻答無。

Practice makes perfect
係咪我啲fd黎
身邊嘅人都係咁,明明有都講無
依個另外開post再討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞