單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
當然最好就無啦,不過想知單身叫雞但無試過偷食,同有偷食歷史嘅巴,絲打會選邊個

利申 單身做雞vs偷過食嘅絲我會選做過雞嘅絲,接受唔到比人呃
將來你嘅另一半問你有冇叫過雞你會點答?
誠實作答
即係偷食男比起專一男更可愛?
見到好多麻甩佬,行路雙腳架下架下,笑而不語
唔明
正常需求
打得飛機多心理會出現社交障礙
明明叫雞無傷害到任何人,偷食就會傷害另一半,點解港女要求毒撚成材前要守身如玉,fuckboys就無問題,佢會改?
咁單身做雞有無問題?
因為生野影響行路姿勢囉
睇返1樓
正當性愛 係絕對比情侶性行為更安全
任何性行為都有中性病嘅風險,叫雞仲一定會戴套,如果assume叫雞會有事點解偷食唔會?偷食除左身邊嘅人幾多係夜場一夜情、上網識,果啲巴絲又會唔會真係每個偷食對象都用套?唔係話為叫雞搵借口,叫我就準備好一定叫,做曬資料搜集,因為我覺得無對唔住任何人,如果有性病當然都接受到叫死一世雞,同任何人一齊前都會驗身,只係想睇下啲覺得單身叫雞嘅人衰過偷過食嘅人有乜諗法
涉及錢就接受唔到
夜場/ons都叫有溝過下 有啲露水情緣
我有四個同事都係有婚之夫 佢哋都有叫雞 ,作為單身嘅我 都唔明解佢地屋企有飯食點解都要出去買快餐,我嘗試了解下佢地有咩原因 會有呢個行為
笑貧不笑娼
係涉及錢定係涉及交易?任何野都係交易嘅一種,你返工係出賣緊你嘅身體(肉體於返工嘅處所)同時間(working hours) ,咁請人、返工同叫雞、做雞有乜分別?
依句都係我一直唔明嘅嘅句子,娼點樣唔道德法?有傷害到任何人?一買一賣你情我願嘅交易,點解會引申到依句貶低娼妓嘅句子?仲有唔好彈一句古語出黎唔解釋,舊唔一定啱,聖經都有講姦完人可以比錢佢老豆娶佢當無事,你又覺得合理?一係你加埋解釋唔該
樓主 建興13樓d 正18y
咁依個唔係單身,同出軌無分別,無咩原因,貪新鮮囉,食厭左,最重要係無道德底線
叫雞正,巴打下次組隊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞