單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
其實社會由細開始都會灌輸
一啲所謂正當觀念
所謂正當就係對社會有益就會變正當
所以叫雞會負面化
清其實離左題,講promote性交易嘅好壞,不過都可以吹兩咀,如果講promote ,咁首先係合法化,而我認為娼妓合法化絕對係對依個社會利大於弊,其中一個原因就係救到好多少女,根據interpol嘅數據,人口販賣係世界頭三嘅非法交易活動,而當中有好大部分係性剝削,如果將娼妓合法化其中一個明顯嘅好處就係打擊非法嘅娼妓市場,就好似馬會當初合法化就係將一樣自古以黎恆常存在嘅活動納入規管,打擊非法外圍。當然仲有其他好處例如稅收、經濟產業、治安etc... 不過都係果句,離左題就唔講咁多,主要想討論返兩性關係上
我覺得賣性係more than賣身
即係工作賣身程度係30 可能性交易賣身程度就係60-80
做雞/叫雞個問題就係 好多人接受唔到
哩個係call g人士要承受嘅嘢
有時合理都唔代表做得過
只能祝你身體健康
有益嘅嘢點解唔做
好似又有啲道理
有 無女肯俾你屌?
識人兩三日叫一次雞
溝女果陣照樣話自己A0青頭
咪又係casual sex 有無涉及錢都一樣咁低賤
答唔敢
照實答其實無問題,講得大話即係自己都覺得有錯,咁自己都覺得錯嘅野點解要做
打飛機算啦
呢個我覺得係價值觀問題 睇下你自己覺得有性冇愛有冇問題
打得多會陽痿
咁你做得多都會架啦
偷食就有愛?定係偷食比叫雞好係基於偷食嘅對象係有愛,如果偷食係指ons 無任何感情就同叫雞無分別?
打得多會陽痿係指習慣左av果種衝擊性嘅畫面同手握嘅力度而令到個腦習慣左依種程度嘅刺激,當返到正常性愛,腦接收唔返同樣嘅刺激就會影響性能力,唔係指身體出得多會虧
少年你太年輕了
好嘔心
得啦 叫你就叫啦屌 搵理由
ching你有研究wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞