單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
對得住自己就得
偷食唔係性欲凌駕理智?
不如睇清楚?我都話如果出過軌嘅絲同單身做過雞嘅絲我會選做過雞,你點得出多過一個男朋友就侮辱人嘅結論?
有,同單身叫雞一樣,係對比偷過食而言嘅無問題
兩個人一齊,如果以為就要對方交代身世,要不得!
蘇眉應該識得尊重彼此私人空間。
點解要蘋果同橙咁揀?明明仲有梨、西瓜、香蕉揀。
試下唔好叫「雞」,
講「性工作者」。
有買有賣,買嘅,唔比賣嘅高貴。
因為係學術討論?所以narrow 範圍?如果open end無咩好講,叫過一定比無叫過差
你啱
唔一定係交代身世,而係如果一啲背景係選果陣會考慮到嘅因素,就應該discloses 囉,無理由窮扮有錢,中學畢業扮Dr?
有啲人急到瀨都唔去公廁
有啲就好中意去
公廁係古老行業
廉價/免費就可以解決到問題
問題呢啲野試咗返唔到轉頭
問得好,紅字user麻煩出黎解答下
係連登有多一個男朋友已經被人屌係雞啦
唔係處係雞好污糟
著裙少布啲又係雞
對女人就咁撚高要求
男人就做乜都冇問題
偷食叫雞呢啲就例牌冇人會屌仲覺得好正常開曬po分享
所以話男人真係大曬
與任何人交往,唔好對方講咩你都信
要長期、時刻用個心感受,用對眼觀察,用雙耳聆聽
我幾廿歲,見唔少有錢嘅,孤鳩寒過鬼
大把高學歷嘅,e.g. 雙碩士畢業,連基本Grandma都無
依到唔係連登?討論區原本就應該有唔同意見,你反對佢地依種雙重標準嘅價值觀可以出去另外開post,都可以去果啲雙重標準嘅post到屌,唔好係到講埋啲唔關事嘅野
用心去感受同互相坦誠唔係二元對立
有另一半先啦
講漏一句
對方條件優渥
但唔愛你,唔識得珍惜你
把撚
#但愛你珍惜你唔等於要全盤交代歷史
偷食都可能當條仔一時鬼揞眼
叫雞值頭連衛生都唔注重 囉條撚屌d比閪佰閪叔屌過既閪再黎屌我 好嘔心
毫無自制 不顧後果
重有可能惹埋比我
正仆街
無話要全盤,只係如果依個係對方考慮你係咪適當人選嘅一個因素,我覺得有必要講,好似我唔介意佢之前拍過幾多次拖,所以佢無必要講,但我介意人出過軌,咁如果佢呃我就有問題,咁我認為9成港女會介意男朋友之前有無叫過雞囉,所以我認為係有必要坦誠嘅背景,坦誠完佢都肯接受就最好,唔肯嘅我都接受結果,因為係自己做嘅選擇,每個人都要為自己做嘅行為負責架啦
第時女友問就死心唔認啦, 唔好講坦唔坦白, 坦白係無需要, 結完婚一定明, 幾夾既兩公婆都有不能說的秘密
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞